A Skoda sempre han tingut molt clar quin és el seu paper al nostre mercat. Formant part del grup Volkswagen, els txecs fan gust molt bé que tant la seva marca mare, Volkswagen, com una altra de les marques del grup, Seat, són dos dels fabricants amb més pes quant a vendes a Espanya.

De fet, la setzena posició que van aconseguir a Skoda quant a vendes generals l'any passat ja evidencia que, tenint en compte que Seat va ocupar el primer lloc i Volkswagen el quart, els txecs juga en una altra lliga.

Això sí, la idea de Skoda no és cap altra que la de continuar creixent en un mercat com el nostre on els seus models compten cada vegada amb més adeptes. Entre altres coses perquè en molts casos els Skoda ofereixen moltes coses dels grans models d'èxit al nostre país però a uns preus molt més mesurats.

Un bon exemple d'això és l'oferta actual de Skoda en el seu Kodiaq, el seu SUV de maig mida i potència que la marca ha actualitzat recentment per dotar-lo d'una imatge molt més conforme amb el seu llenguatge de disseny actual.

L'oferta que converteix el Skoda Kodiaq en un SUV de 7 places molt a tenir en compte

Com bé podem veure al configurador de la marca, la versió d'accés del nou Kodiaq té un preu de tan sols 27.800 euros, un preu molt top tenint en compte com de ben dotat que arriba de sèrie fins i tot des del seu acabat més senzill de tots.

En aquest cas, l'acabat més senzill, el denominat Active, compte de sèrie amb aire condicionat, sistema de so integrat, seient posterior partit per parts, retrovisors tèrmics i tancament amb comandament, fars LED, instrumentació digital ordinador de viatge, quatre alçavidres elèctrics i llantes d'aliatge de 17 polzades, per la qual cosa no llançarem gens de menys a o ser que busquem el més capdavanter a nivell de tecnologia de Skoda.

Skoda KodiaqEl nou Skoda Kodiaq segueix sent un dels millors SUV de gran mida al nostre país per la seva excel·lent relació qualitat/preu. - Skoda

El mateix passa amb el seu motor. La versió d'accés a la gamma arriba ja amb un 1.5 TSI de 150 cavalls de potència, una mecànica que, per molt que sigui la més bàsica, té prou potència perquè aquest Kodiaq no passi conflictes en cap cas.

És evident que les versions superiors són les que compten amb l'últim en tecnologia de la marca i amb els millors motors, però aquest Kodiaq per 27.800 euros pot presumir de ser un dels millors SUV de gran mida al nostre mercat. Un exemple més del bon paper de la marca al nostre país, un mercat en el qual a poc a poc continuen creixent.