Ford està a punt per estrenar el nou Ford Puma. El B-SUV de la marca nord-americana acaba de ser renovat. Mentre que la versió sortint ja no està al configurador de la marca. Tanmateix, encara pots aconseguir-ne un amb l'oferta que proposa Ford en la seva pàgina web.

El Ford Puma ha estat actualitzat recentment, i encara que la versió anterior ja no està disponible al configurador oficial, encara és possible adquirir-ne un a través de l'oferta especial que Ford ha llançat en la seva pàgina web. Aquesta és una oportunitat excepcional per aconseguir un SUV que combina estil, eficiència i un ampli equipament a un preu molt competitiu.

Ford Puma
Ford Puma

El Puma s'ha convertit en el cotxe més venut de Ford a Espanya

El Ford Puma sortint destaca per les seves dimensions compactes però espaioses. Amb un llarg de 4.226 mm, un alt de 1.533 mm, un ample de 1.805 mm i una distància entre eixos de 2.588 mm, aquest SUV ofereix una excel·lent maniobrabilitat en ciutat sense sacrificar espai interior. El seu maleter també és notablement espaiós, amb una capacitat mínima de 456 litres que es pot expandir fins a 1.216 litres, la qual cosa ho fa ideal tant per a l'ús diari com per a escapades de cap de setmana.

Un dels aspectes més destacats del Ford Puma és el seu ampli maleter, el seu equipament complet, el seu atractiu disseny i el seu comportament dinàmic. Aquests atributs el converteixen en una alternativa molt ben valorada davant el Peugeot 2008. A més, el Ford Puma és un SUV ideal per moure's per la ciutat gràcies al seu disseny modern i la seva eficiència, recolzada per l'etiqueta ECO de la DGT. Aquesta etiqueta no només millora l'eficiència del combustible sinó que també permet accedir a àrees restringides en ciutats que tenen limitacions de trànsit per emissions.

4.164 euros de descompte per al Ford Puma

El preu del Ford Puma és un altre dels seus grans atractius. El seu preu d'accés a la gamma sobre catàleg és de 27.539 euros. Tanmateix, segons la informació proporcionada per la firma en la seva pàgina web, el Puma està disponible al comptat per 23.375,49 euros o des de 22.295 euros amb opcions de finançament. Aquest preu competitiu, combinat amb el descompte de 5.791 euros, fa que el Ford Puma sigui una oferta difícil de rebutjar per a aquells que busquen un SUV nou.

Ford Puma1
Ford Puma

Quant a les especificacions tècniques, el Ford Puma està equipat amb un motor 1.5 EcoBoost de 125 CV i 210 Nm de parell màxim. Aquest motor, juntament amb el sistema MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle), li permet obtenir l'etiqueta ECO de la DGT. El vehicle també compta amb una transmissió manual de 6 relacions i un sistema de tracció davantera. Amb una acceleració de 0 a 100 km/h en 9,8 segons i una velocitat màxima de 191 km/h, el Ford Puma ofereix un rendiment sòlid. A més, el seu consum de combustible és de tot just 5,4 litres cada 100 km, la qual cosa reforça la seva eficiència.

L'equipament del Ford Puma és igualment impressionant. La versió amb acabat Titanium inclou llantes d'acer de 17 polzades, el sistema SYNC3 amb navegació, retrovisors elèctrics calefactats, sensors d'aparcament posteriors, llums antiboira, seients amb acabat esportiu, ajuda de manteniment de carril, control de creuer amb limitador de velocitat i un selector de modes de conducció.