Fox estrena la quarta temporada de The Americans, la sèrie d’espionatge ambientada en els últims anys de la Guerra Freda

Després d'escriure els guions de diversos capítols de Falling Skies i Damages, Joe Weisberg va recórrer a les experiències pretèrites com agent de la CIA per crear The Americans, una de les millors sèries d’espies mai vistes a TV. 

Elizabeth i Philip Jennings aparenten ser un matrimoni modèlic: gestionen una agència de viatges, viuen amb els dos fills en una zona residencial de Washington DC, beuen Coca-Cola i passen les tardes de dissabte al centre comercial. En realitat són dos agents del KGB: Nadezhda i Mischa, infiltrats durant els anys de govern Reagan en territori enemic per salvar el món de l’amenaça capitalista.    

Més propera a la cadència de les novel·les de John Le Carré que al ritme trepidant de produccions actuals similars (però no exempta de brillants escenes d’acció); propulsada per les interpretacions, entre perruques i ulleres postisses, de la seva parella protagonista: Keri Russell i Matthew Rhys (i amb aquests un magnífic repartiment de secundaris), The Americans captiva en la teranyina de trames i subtrames. Un excel·lent thriller conspiratori rematat amb els dilemes vitals i sentimentals d'uns personatges centrals amb problemes per delimitar la identitat real de la fictícia.    

Estrenada el gener del 2013, aquest dimecres s’emetia als Estats Units el primer capítol de la quarta temporada. Nova entrega de The Americans que des d’ahir aquí es pot seguir al canal Fox en versió original subtitulada. 

T’agradara si t’agraden:

-Homeland

-House of Cards

-24