A Donald Trump l'acusació de 34 delictes penals de falsificació per subornar l'actriu porno Stormy Daniels amb 130.000 dòlars no l'ha fet fer un pas enrere en el seu discurs. La seva primera entrevista després de l'acusació ha estat per un espai amic, en concret, en el programa del presentador ultra de la Fox News Tucker Carlson, on ha aprofitat per disparar amb bala contra el president dels Estats Units, Joe Biden. Trump és actualment l'únic candidat oficial per a les eleccions presidencials de 2024, i ha assegurat que el seu successor a la Casa Blanca, Joe Biden, no es tornarà a presentar per la seva "condició física i mental". "Simplement, no el veig, des d'un punt de vista físic o mental. No crec que pugui", ha afirmat. Malgrat que ha matisat que no es tracta d'un problema de l'edat, Biden té 80 anys, sinó que "és que alguna cosa va malament". En canvi, pel que fa a la seva candidatura, ha afirmat que no la retirarà encara que sigui condemnat. 

En l'entrevista, Trump ha parlat sobre la lectura de càrrecs en contra seva en el jutjat a Manhattan i ha assegurat que va ser "horrible". "La gent estava plorant, gent que treballava allà", ha relatat el republicà. A més, ha afegit que "és un lloc dur, dur... i ells estaven plorant. En realitat estaven plorant. Van dir que ho sentien". Ha definit aquest dia com "molt trist, però també increïble". També ha aprofitat per reiterar la seva innocència, i ha insistit que la seva imputació té raons polítiques, ja que "no hi ha cap crim". 

Relació amb Vladímir Putin 

Donald Trump ha elogiat als principals dictadors i líders autoritaris. De Putin ha afirmat que és una persona molt intel·ligent i ha confessat que parla "molt sovint" amb ell de la guerra d'Ucraïna. En aquest sentit, ha dit que és una cosa que no hagués succeït si ell seguís a la Casa Blanca. "Vaig poder veure que ell estimava a Ucraïna, la considera part de Rússia", ha assegurat Trump i ha criticat la política actual dels EUA cap a la guerra, especialment el suport militar que s'ha donat al govern ucraïnès. També ha comparat la situació amb les recents tensions amb la Xina entorn de Taiwan: "Jo vaig dir a la Xina 'no entrareu a Taiwan, si ho feu, faré una cosa molt bruta'. I li vaig dir el mateix a Putin, "no entraràs a Ucraïna". I ningú va parlar d'entrar a Taiwan o entrar a Ucraïna fins que jo ja no era aquí". "I ara, quin desastre tenim en el món", ha afirmat Trump. 

"Biden està molt compromès amb Ucraïna. Què passa si no és una guerra que es pugui guanyar?", ha qüestionat l'exmandatari. "Han pres l'aparell militar que jo vaig reconstruir i li ho han donat tot Ucraïna", ha agregat. Els EUA ha enviat més de 70 mil milions de dòlars en ajuda a Ucraïna des que va començar la guerra, incloent-hi suport humanitari, militar i financer, segons dades del Kiel Institute for World Economy. El més recent paquet d'ajuda, anunciat la setmana passada, una suma de 2.600 milions de dòlars que inclou munició addicional per al sistema de defensa aèria Patriot i NASAMS.