El vuitè cap de setmana de protestes dels Armilles Grogues a França, ha deixat una escena inèdita. Per primera vegada, un boxajedor professional que es manifestava a París s'ha enfrontat als cossos de seguretat, que no han pogut esquivar els cops ni reduir el protestant i s'han fet enrere.

En un vídeo difós a les xarxes socials, es veu com el boxejador salta la tanca i s'enfronta als agents amb tècniques de boxa. El grup de policies es defensen amb l'escut mentre van fent passes enrere. 

Segons fonts del govern francès, els enfrontaments amb la Policia que han marcat el vuitè cap de setmana consecutiu de protestes dels Armilles Grogues a França no han estat multitudinàries. Les xifres registrades indiquen que van disminuïr en violència a París i en altres ciutats.

El ministre de l'Interior, Christophe Castaner, va quantifica en 50.000 els manifestants, cosa que significa un clar repunt respecte als 32.000 del passat 29 de desembre, encara que la xifra queda molt per sota dels 282.000 que van sortir als carrers el 17 de novembre, en el moment àlgid de la protesta.

A París, on d'acord amb la Prefectura de Policia els Armilles Grogues han congregat 3.500 persones,  les protestes van començar sense incidents, però les coses es van torçar a mitja tarda durant la marxa popular entre l'Ajuntament i l'Assemblea Nacional.