Tret de sortida a la revolució dels homes a Anglaterra i França per les temperatures extremes de l'estiu i l'obligatorietat d'anar a treballar en pantaló llarg. "Si les dones porten faldilla, per què jo no puc portar pantaló curt?". Això és el que es va qüestionar un dia un treballador de Buckinghamshire al Regne Unit un dia que va provar d'anar a la feina en pantaló curt i l'enviaven a casa poca estona després perquè es canviés de roba. I ha marcat tendència.

Disposat a no donar-se per vençut, Joey va marxar cap a casa seva i va decidir posar-se un vestit convençut, però, que el tornarien a enviar cap a casa. 

En veure'l a la feina, van preguntar-li si no anava massa colorit i si no volia tornar a casa ara que havien decidit que sí que els deixarien portar pantaló curt gràcies a la seva protesta. Així ho ha explicat al Daily Mail, on també ha dit que els va respondre que ja li anava bé quedar-se així treballant.

Joey va aconseguir una "victòria parcial", segons assegura al seu compte de Twitter, precisament perquè l'empresa els ha permès anar amb pantalons que siguin curts, però només fins a tres quarts i, per tant, no són curts del tot.

El jove britànic, però, no ha estat l'únic a promolgar l'ús de faldilles o vestit pels homes al Regne Unit. Un professor va decidir animar els seus estudiants d'una escola d'Exeter ha anar a classe en faldilla i així ho van fer.

A molts homes francesos ha agradat la revolució promulgada pel jove britànic i han seguit el seu exemple després d'haver de suportar temperatures extremes al lloc de treball.

Els conductors d'una empresa de transport de Nantes van decidir, també, anar a la feina amb faldilla. Es tracta d'una iniciativa promulgada per la Confederació Francesa Democràtica del Treball (CFDT), que han protestat sota l'argument que han de suportar temperatures de fins a 50 graus als autobusos i han assegurat que si està prohibit anar amb pantaló curt, també és cert que no ho està anar amb faldilla.

Tanmateix, però, a l'empresa no ha agradat gens la proposta i els ha etzibat que suportar aquestes temperatures "és dur per a ells, però són només pocs dies a l'any, no estem al sud!", els retreuen.

La companyia s'ha justificat, també, sota l'argument que no es poden permetre el cost addicional que suposaria renovar tots els uniformes del personal i posar-hi pantaló curt.

Ara bé. Els treballadors consideren que això no hauria de ser així i que "les condicions són inacceptables" i posen damunt la taula que, a més, a d'altres feines com els policies sí que els permeten aquest canvi d'uniforme durant l'estiu.