Dia de consternació a París després que aquesta nit s'hagin produït set atacs terroristes simultanis a diferents punts de la capital francesa. El balanç provisional dels atemptats és de 128 morts, 250 ferits, 99 dels quals estan molt greus i es tem per la seva vida. El president francès François Hollande ha decretat l'estat d'urgència a tota França. El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha suspès l'acte que tenia previst a Barcelona per presentar els candidats del Partit Popular de cara a les eleccions del 20 de desembre i ha convocat una reunió d'urgència del Consell de Seguretat Nacional. Al llarg d'aquest matí també parlarà amb Holande.

Molts partits han cancel·lat els seus actes i el conseller d'Interior en funcions, Jordi Jané, ja s'ha reunit amb la cúpula dels Mossos d'Esquadra.

El president en funcions, Artur Mas, compareixerà a la sala de premsa del Palau de la Generalitat a les 12:30, després del minut de silenci convocat per la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona a la Plaça Sant Jaume a les 12.

Algunes portades internacionals

The TimesThe independentThe guardianThe Daily TelegraphLibérationLe MondeLe Figaronew york times

Algunes portades catalanes i estatals

La VanguardiaLa RazónEl Punt Avuiel periódicoEl PaísEl MundoaraABC