L'actriu porno Stormy Daniels va intensificar ahir la seva batalla legal contra el president dels EUA, Donald Trump, en acusar de difamació davant d'un tribunal federal de Califòrnia l'advocat personal del mandatari, Michael Cohen, per insinuar que ella va mentir sobre la seva relació amb el magnat.

Daniels va modificar la demanda que va interposar aquest mes a Los Angeles contra Trump per anul·lar el pacte de confidencialitat que li impedeix parlar sobre una presumpta relació que va tenir amb ell, agregant a Cohen com a acusat, va informar el diari The Washington Post. Aquest moviment judicial es produeix un dia després que l'actriu i directora de cinema de pel·lícules per a adults oferís una entrevista al programa "60 Minutes", de la cadena nord-americana CBS, en la qual va assegurar que va guardar silenci tot aquest temps sobre la seva presumpta

L'actriu, el nom real de la qual és Stephanie Clifford, és protagonista d'un escàndol revelat per The Wall Street Journal el mes de gener passat, quan va publicar que un advocat de Trump li va pagar 130.000 dòlars abans de les eleccions de novembre de 2016 perquè no revelés la seva relació amb el llavors aspirant republicà.

Va ser Michael Cohen, el lletrat de Trump que avui ha acusat de difamació, qui va efectuar el pagament i va firmar el pacte de confidencialitat, per la qual cosa l'actriu va sol·licitar davant d'un tribunal a Los Angeles que sigui declarat "invàlid, inaplicable i/o nul" l'esmentat acord ja que no el va subscriure el magnat immobiliari.

Quan va tenir lloc l'al·legada relació amb l'actriu, Trump i la primera dama, Melania Trump, ja havien contret matrimoni i havien tingut el seu únic fill en comú.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat