França continua sent un dels països que ha registrat més alertes per amenaces els últims dies. Els aeroports de Lilla, Lió, Tolosa, Niça, Nantes i Beauvais​ han estat evacuats aquest dimecres davant amenaces d'atacs que s'han rebut via correu electrònic, segons ha informat una font policial a France Télévisions. L'aeroport de Lilla ha estat evacuat al voltant de les 10.30 hores, després d'una amenaça de bomba. L'aeroport ha comunicat a través de Twitter que els "serveis de seguretat són al lloc". L'aeroport de Niça també ha rebut una amenaça, però l'alerta ja ha finalitzat. Es tractava d'un equipatge abandonat a la Terminal 1, que finalment ha quedat neutralitzat. 

De moment, no s'enlaira cap avió dels aeroports afectats, segons ha detallat la Direcció General d'Aviació Civil. Quant als avions que acaben d'aterrar, o bé els passatgers són desembarcats al final de la pista i no tornen a la terminal, o bé se'ls demana que s'esperin al seu avió.

 

L'evacuació de l'aeroport de Nantes també s'ha produït de forma sobtada, poc després de les 11.30 hores. Les autoritats de l'aeroport han demanat als viatgers i al personal que abandonessin la zona per motius de seguretat, després d'una alerta sobre un paquet sospitós.

Després de l'evacuació de l'aeroport, se'n van tallar tots els accessos per carretera, fet que va provocar retencions importants al voltant de les instal·lacions.

Evacuació de Versalles

El Palau de Versalles ha tornat a ser evacuat aquest dimecres per una amenaça de bomba cap a les 13:00 hores. Una font de la prefectura ha indicat a Le Figaro "els equips de neteja de mines aclariran un dubte". A través de les xarxes socials, el Palau ha informat que s'estava procedint a l'evacuació per "motius de seguretat". Així doncs, es repeteix la situació del passat dissabte, quan també es va evacuar juntament amb la Torre Eiffel per més amenaces, i d'aquest dimarts quan també va ser evacuat i tancat durant tota la jornada.