La Cerdanya acostuma a ser sinònim de luxe, de segones residències, de gastar-se diners i de restaurants cars. Uns restaurants amb una carta, uns plats i una oferta moderna, de vegades en excés, i que s'allunya del vessant més tradicional. El restaurant del qual us vull parlar és diametralment diferent de tot això. Es tracta d'un espai senzill, simple, indiferent a simple vista fins i tot. És el restaurant David's, ubicat a Alp, a la Cerdanya.

Restaurant David's: una cuina única a Alp

El bar-restaurant David's és un establiment situat a Alp, on pots gaudir d'un menjar de notable qualitat i a un preu realment atractiu. Disposen d'un dels menús del dia més barats de la zona. Des de fa uns anys van endinsar-se en el menjar per emportar, tota mena de plats combinats, etc. El bar-restaurant no és un espai excessivament gran, però tampoc petit. D'aquesta manera també podràs realitzar qualsevol celebració que vulguis, només t'has de posar en contacte amb ells i et faran una reserva especial perquè puguis gaudir amb els teus éssers estimats.

restaurant david's
Un dels plats que pots tastar al bar-restaurant David's / Foto: Cedida

Una celebració, o un simple dinar o sopar, tant és, perquè el lloc és sensacional. L'enclavament natural, verd i màgic de la Cerdanya es mostra majestuosament a Alp i, concretament, en aquest restaurant que transmet un estil familiar o de col·legues difícil de trobar a la comarca. Entrepans, amanides, hamburgueses, pasta, etc. Són plats normals, en un restaurant normal, però en un entorn que no és gens normal. Amb la serra del Cadí a un costat i les muntanyes de Meranges a l'altre, el restaurant queda enmig de la vall, a tocar de la carretera i transpira aquest aire de bar motero, sense voler ser-ho expressament.

L'enclavament natural, verd i màgic de la Cerdanya es mostra majestuosament a Alp i, concretament, en aquest restaurant que transmet un estil familiar o de col·legues difícil de trobar a la comarca. Entrepans, amanides, hamburgueses, pasta, etc. Són plats normal, en un restaurant normal, però en un entorn que no és gens normal.

exterior restaurant david's
L'exterior del bar-restaurant David's / Foto: Cedida

Si alguna cosa els caracteritza al bar-restaurant David's és l'afecte que posen als plats i a l'atenció als clients. Porten tota la vida dedicant-se plenament al servei de la restauració, oferint les seves especialitats que fan amb molt d'afecte des de fa anys. Algun dels plats estrella són: la carn de vaca vella, paelles, fideuàs i molt més. No dubtis a visitar-los, si busques aquesta senzillesa apartada del luxe i acompanyada d'uns preus agradables per a totes les butxaques. Qui els visita i prova, repeteix.