Al cor d'una de les artèries principals de la ciutat va reobrir fa uns mesos les portes el restaurant Boulevard, la darrera proposta del grup Costa Este amb doble oferta: un luxós restaurant on el xef José Vega ofereix una cuina creativa. Va de fusió a la seva planta superior i un modern lounge bar, marca de la casa, a la inferior, amb entrada directa des del carrer i tot el sentiment de la millor cultura nocturna del moment.

El restaurant Boulevard és sinònim de luxe gastronòmic

El restaurant crida l'atenció tant per la seva decoració exuberant com per la seva aposta culinària amb un gran èmfasi en la qualitat del producte. Entre els seus entrants destaquen l'amanida de llagostins, el lingot de foie, l'steak tartar, els ous trencats amb fricandó. Dels segons l'arròs del senyoret o el risotto de tòfona negra i parmesà, la suprema de llobarro salvatge, el pop a la brasa, el tomahawk d'1 kg o l'entrecot Nebraska filetejat. La carta es completa amb una enlluernadora oferta de sushi en forma de creatius uramakis, niguiris i sashimi, i acaba amb una varietat d'espectaculars postres de creació pròpia que convé no oblidar com el Tacó Rouge.

Boulevard Foto JpEscobar01
L'entrada impressionant del restaurant / Foto: JP Escobar

Una altra de les insígnies del local és la seva variada carta de begudes i la seva cocteleria prèmium. Els sopars són amenitzats diversos dies amb música en directe. El majestuós espai es converteix en un suggerent espai per gaudir d'una copa i bona música

A partir de mitjanit el local es transforma en el punt de trobada ideal per prendre una copa i escoltar bona música amb la millor barreja de la llum i el so i diversos privats. Hi transcorren les festes més animades de la zona que canvien cada nit de temàtica, sempre amb la millor música del moment i animacions fresques i originals. Gràcies al seu gran aforament i el seu cèntric emplaçament és el lloc ideal per celebrar esdeveniments privats o d'empresa en un entorn ple de glamur.

DSC02376 copia
Un dels plats que caracteritzen l'oferta de sushi / Foto: JP Escobar

Un restaurant singular i ple d'encant

L'equip de Futur 2 ha dissenyat un espai singular i ple d'encant que ens transporta a un frondós jardí interior de gran format, envoltat de vidrieres capaces de recrear la llum diürna que es fon al costat de la vegetació. L'elegant mobiliari d'aires vintage destaca sobre allò vegetal amb una barreja eclèctica i colorista de peces elegants, monocromàtiques i estampades, transmetent un ambient luxós i divertit.

Boulevard Foto JpEscobar08
L'interior fascinant del Boulevard / Foto: JP Escobar

Mentre la planta de carrer és capaç de passar d'un ambient diürn i molt cridaner a un altre de més tènue i acollidor per a l'horari de nit gràcies als efectes lumínics, la planta de baix té una decoració més urbana amb els tons freds que contrasten amb els sofisticats sofàs daurats o les seves falses cortines vermelles. Un escenari glamurós per passar la nit escoltant els últims hits de la música llatina, urban i pop, a la millor companyia de la ciutat.