Una altra d'aquelles receptes excepcionalment senzilles de preparar i que reporten un gran resultat. Tal com podem dir d'unes maduixes, la taronja amb moscatell és una combinació ben trobada. El meu consell és que ho deixeu reposar 24 hores a la nevera abans de consumir-la.

Ingredients

4 taronges

4 cullerades de sucre

1 got de moscatell

Variants:

Es pot fer amb qualsevol altre vi dolç

S'hi poden afegir nous

En lloc de sucre, s'hi pot posar mel

Preparació
1.
taronja moscatell pas1

Preparem tots els ingredients.

2.
taronja moscatell pas2

Procureu fer-vos amb unes bones taronges de temporada, ben dolces.

3.
taronja moscatell pas3

Sucre blanc...

4.
taronja moscatell pas4

... i moscatell... el que més us agradi.

5.
taronja moscatell pas5

Pelem les taronges.

6.
taronja moscatell pas6

Molts ja ho sabreu, però si feu uns talls a la pell al voltant de tota la taronja...

7.
taronja moscatell pas7

... després resulta més fàcil extreure'n la pell.

8.
taronja moscatell pas8

Tallem la taronja a llesques.

9.
taronja moscatell pas9

I la col·loquem dins un recipient per a la nevera.

10.
taronja moscatell pas12

Ara hi posem el sucre... que escamparem una mica per sobre.

11.
taronja moscatell pas13

Seguidament, hi aboquem el moscatell.

12.
taronja moscatell pas14

I procurem dissoldre una mica el sucre. Tapem el recipient i ho deixem reposar 24 hores a la nevera, tot i que es pot consumir al moment també.

13.
taronja moscatell pas15

L'endemà, emplatem. Jo ho decoraré amb una mica de canyella en pols.

14.
taronja moscatell pas16

I ja tenim la nostra taronja amb moscatell. Bon profit!