Un plaer absolut. De veritat, d'aquelles cosetes bones, bones. Un bon pintxo. Ens donarà una miqueta de feina... tampoc massa... però el resultat és extraordinari. Podeu ometre els camagrocs si no en trobeu. Serviu-lo calentó.

Ingredients

4 llesques de pa

4 llesques de formatge brie

2 salsitxes de porc o botifarra prima

100 g de camagrocs

julivert

Per la salsa:

2 cullerades de melmelada de gerds

1 cullerada de canyella molta

un raig de moscatell

Preparació
1.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas1

Començarem per fer la salsa. Utilitzarem la melmelada de gerds...

2.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas2

... canyella molta...

3.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas3

... i moscatell...

4.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas4

Ho posem tot en un cassó petit.

5.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas5

Ho portem a ebullició... aguantem 2 o 3 minuts i ho reservem calentó.

6.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas6

Preparem les quatre llesques de pa amb el formatge brie.

7.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas7

Fregim les salsitxes. Les podeu obrir per donar una base més estable al pintxo.

8.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas8

Quan gairebé siguin cuites... saltegem també els camagrocs.

9.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas9

Col·loquem la salsitxa sobre el formatge... i ho reguem tot amb la salseta de gerds.

10.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas10

Uns camagrocs a sobre... ho decorem i aire.

11.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas11

Aquí teniu el pintxo acabat. Hi podeu posar una mica de sal maldon per sobre si voleu.

12.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas12

Si no trobeu camagrocs... els podeu obviar.

13.
pintxo botifarra brie camagrocs salsa gerds pas13

Bon Profit!