Avui t'ensenyaré a fer un pa de pessic ràpid que et captivarà! Pocs i senzills ingredients, mesures de l'àvia i resultat garantit. Més fàcil impossible!

Som-hi!

Ingredients

1 iogurt de llimona (utilitza l'envàs per mesurar la resta d'ingredients)

3 mesures de farina

1 mesura d'oli de gira-sol o d'oliva suau

2 mesures de sucre 

1 sobre de llevat químic tipus "Royal"

3 ous de mida gran

unes gotes d'essència de llimona (opcional)

Variants:

- Pots fer servir sucre morè

- Pots fer servir iogurts d'altres sabors

- Colorant alimentari color ou (opcional)

 

Preparació
1.
IMG 3895

Prepara tots els ingredients.

2.
IMG 3899

Posa els ous en un bol.

3.
IMG 3908

Ara, afegeix-hi el iogurt i el sucre.

4.
IMG 3910

També el llevat.

5.
IMG 3912

I finalment la farina. Jo he utilitzat un recipient molt similar a l'envàs del iogurt, però et recomano fer servir l'envàs directament.

6.
IMG 3916

La farina, però, l'has de tamisar. 

7.
IMG 3925

I, finalment, l'oli.

8.
IMG 3926

Opcionalment, li pots donar una mica de color amb colorant alimentari de venda en qualsevol botiga de pastisseria creativa. També hi pots afegir unes gotes d'essència de llimona de venda en qualsevol supermercat.

9.
IMG 3935

I ara, ho barreges tot bé. Pots utilitzar una batedora elèctrica si vols.

10.
IMG 3937

Un cop ben lligat, deixa reposar aquesta barreja un mínim de 30 min a la nevera, però s'hi pot estar tota la nit si cal.

11.
IMG 3943

Un cop la barreja sigui ben freda, omple un motlle encamisat amb paper de forn.

12.
IMG 3952

Enforna'l a uns 185 graus durant uns 30 minuts. Punxa'l per comprovar que sigui cuit de dins i el deixes refredar a temperatura ambient.

13.
IMG 3955

Un cop fred, el pots mantenir tapat amb un drap net a la nevera. Bon profit!