Aquesta és d'aquelles receptes que et fan addicte al peix. Que, tot i repetir plat, sempre et quedes amb ganes de menjar-ne més.
Bon ingredients i bona cuina sense misteris!
- 4 filets de llobarro nets d'espines
Per fer la salsa:
- 350g de mantega pomada
- julivert fresc trinxat
- 8 grans d'all laminats
- 200 ml de vi blanc
- El suc de mitja llimona
- Sal en escates
Prepara tots els ingredients.
Pots fer la mantega pomada.
Talla els alls.
I el julivert.
I prepara el suc de llimona.
Integra el julivert amb la mantega amb una mica de sal.
Un cop remenat ho passes a un cassó.
Escalfa-ho.
Incorpora l'all.
Remena i deixa que l'all agafi color.
Incorpora la llimona.
I el vi.
Ho remenes i ho deixes coure uns 15-20 minuts.
Fins que agafi un color més fosc i l'all es desfaci pràcticament.
Ho rectifiques de sal, ho treus del foc i ho deixes reposar una estona.
Ara, prepara el llobarro. Ben eixut.
En una planxa ben forta de calor, fes el peix lleugerament pintat amb greix (oli o mantega).
Que quedi daurat per les dues bandes.
I el passes al plat.
Napa el peix amb la salsa.
Sal en escates.
I a gaudir.