Aquesta és d'aquelles receptes que et fan addicte al peix. Que, tot i repetir plat, sempre et quedes amb ganes de menjar-ne més. 

Bon ingredients i bona cuina sense misteris!

Ingredients
  • 4 filets de llobarro nets d'espines

Per fer la salsa:

  • 350g de mantega pomada
  • julivert fresc trinxat
  • 8 grans d'all laminats
  • 200 ml de vi blanc
  • El suc de mitja llimona
  • Sal en escates
Preparació
1.

Prepara tots els ingredients.

2.

Pots fer la mantega pomada.

3.

Talla els alls. 

4.

I el julivert.

5.

I prepara el suc de llimona.

6.

Integra el julivert amb la mantega amb una mica de sal. 

7.

Un cop remenat ho passes a un cassó. 

8.

Escalfa-ho. 

9.

Incorpora l'all. 

10.

Remena i deixa que l'all agafi color. 

11.

Incorpora la llimona. 

12.

I el vi. 

13.

Ho remenes i ho deixes coure uns 15-20 minuts.

14.

Fins que agafi un color més fosc i l'all es desfaci pràcticament.

15.

Ho rectifiques de sal, ho treus del foc i ho deixes reposar una estona. 

16.

Ara, prepara el llobarro. Ben eixut. 

17.

En una planxa ben forta de calor, fes el peix lleugerament pintat amb greix (oli o mantega).

18.

Que quedi daurat per les dues bandes. 

19.

I el passes al plat. 

20.

Napa el peix amb la salsa. 

21.

Sal en escates. 

22.

I a gaudir.