Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les galetes 'coco', una preparació amb molt de color, però sobretot amb una alegria i divertiment únics. De vegades no n'hi ha prou que els ingredients combinin bé, sinó que convé fer que els plats entrin per la vista. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
Ingredients per a 12 galetes de 'Coco':
- 200 g mantega
- 125 g sucre glacé
- 1 ou
- 340 g farina
- 60 g cacau
- 1 rajolí de llet
- Fondant blanc
- Fondant vermell
- Fondant negre
- Pega comestible
El primer que hem de fer és començar a batre 200 g de mantega i 125 g de sucre glacé.
Afegim l'ou a la mescla.
Agreguem 340 g de farina i 60 g de cacau.
Afegim un rajolí de llet, i acabem de mesclar-ho tot bé.
Un cop tinguem la massa, l'estirem amb un corró entre dos papers de forn.
La deixem reposar a la nevera durant dues hores.
Traurem la massa de la nevera i, amb l'ajuda d'un motlle, donarem forma a les galetes.
Posem al forn les galetes durant 12 minuts.
Les traiem i les deixem refredar.
Mentrestant, estirem el fondant i li comencem a donar forma.
Enganxem el fondant a la galeta amb pega comestible.
Donem els últims detalls amb un retolador comestible i a gaudir!