Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les galetes 'coco', una preparació amb molt de color, però sobretot amb una alegria i divertiment únics. De vegades no n'hi ha prou que els ingredients combinin bé, sinó que convé fer que els plats entrin per la vista. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

 

Ingredients

Ingredients per a 12 galetes de 'Coco':

  • 200 g mantega 
  • 125 g sucre glacé
  • 1 ou
  • 340 g farina
  • 60 g cacau 
  • 1 rajolí de llet
  • Fondant blanc
  • Fondant vermell
  • Fondant negre
  • Pega comestible
Preparació
1.

El primer que hem de fer és començar a batre 200 g de mantega i 125 g de sucre glacé.

2.

Afegim l'ou a la mescla.

3.

Agreguem 340 g de farina i 60 g de cacau.

4.

Afegim un rajolí de llet, i acabem de mesclar-ho tot bé.

5.

Un cop tinguem la massa, l'estirem amb un corró entre dos papers de forn.

6.

La deixem reposar a la nevera durant dues hores.

7.

Traurem la massa de la nevera i, amb l'ajuda d'un motlle, donarem forma a les galetes.

8.

Posem al forn les galetes durant 12 minuts.

9.

Les traiem i les deixem refredar.

10.

Mentrestant, estirem el fondant i li comencem a donar forma.

11.

Enganxem el fondant a la galeta amb pega comestible.

12.

Donem els últims detalls amb un retolador comestible i a gaudir!