El que jo pensava que era una forma de menjar-me el "músic"... ha resultat ser una recepta. Com a recepta, no té massa contingut, certament. Però té el mateix dret a aparèixer en qualsevol receptari que altres receptes més elaborades. I què bones són!

Una excel.lent combinació que, servides de postre i acompanyades amb una copeta de mistela o moscatell, resulten ideals per a la conversa relaxada de sobretaula. D'aquelles cosetes que ens fan compartir moments agradables mentre les mengem.

Els fruits secs, en general, són molt energètics i rics en greixos, però també ens aporten moltes vitamines, fòsfor, magnesi, ferro i àcids grassos com l'Omega 3, per tots coneguts. Per tant, és important menjar fruits secs de forma moderada.

 

Ingredients

un grapat d'ametlles torrades

un grapat de nous pelades

un grapat de figues seques

 

Variants:

Ho podeu acompanyar de mistela o moscatell

Es pot servir muntat o sense muntar

Preparació
1.
figues seques nous ametlles pas1

Podem servir-ho en un plat, directament, i que cadascú es serveixi. Però també ho podem fer una mica més maco.

2.
figues seques nous ametlles pas2

 Traieu la cua de les figues, que no es menja.

3.
figues seques nous ametlles pas3

Introduïu una nou sencera dins la figa procurant que quedi mitja nou fora.

4.
figues seques nous ametlles pas4

Ara, peleu algunes ametlles torrades.

5.
figues seques nous ametlles pas5

I feu la mateixa operació.

6.
figues seques nous ametlles pas6

Presenteu-ho combinant unes figues de nou amb unes altres d'ametlla.

7.
figues seques nous ametlles pas7

Ho podeu acompanyar amb un porronet petit de moscatell.

8.
figues seques nous ametlles pas8

Si hi incorporeu avellanes i panses....el postre es convertirà en un Postre de músic.

9.
figues seques nous ametlles pas9

Bon profit!