Feia temps que volia tastar-les. Avui, he anat al mercat i n'he vist... i m'han sorprès tant que n'he agafat unes quantes. Jo no les havia provat mai fins ara, ja que estava prohibida la seva captura... fins fa ben poc. Els he comprat a 6 euros el kilo, per provar, i la veritat... està bé, però tampoc és per tirar coets. Té molt gustet de mar, això si. Val la pena provar-los, ni que sigui per una sola vegada.

Ingredients

Eriçons de mar (garotes)

Preparació
1.
erico mar garotes pas1

Aquí les teniu, les garotes.

2.
erico mar garotes pas2
3.
erico mar garotes pas3

Agafeu-los amb unes pinces i talleu-los per la meitat.

4.
erico mar garotes pas4

Veureu com hi ha una explosió de sucs.... de mar... i surt un flaire molt agradable.

5.
erico mar garotes pas6

En aquest cas, feien una oloreta a menta... o a herbes... suposo que de les mateixes algues.

6.
erico mar garotes pas7

Això és la boca. No es menja.

7.
erico mar garotes pas8

De fet, es menja ben poca cosa. I si us fixeu, tenen molta sorra, per això s'han de rentar bé.

8.
erico mar garotes pas9

Les algues tampoc es mengen.

9.
erico mar garotes pas10

Bé, jo no me les menjo... però dolentes no deuen estar.

10.
erico mar garotes pas11

Això de color taronja és el que es menja.

11.

Retireu-lo amb molt de compta amb una cullera, i que no tingui sorra. Té un gustet força agradable... però és clar, hi ha molt poqueta carn. Això són les famoses garotes... no tenen res més. Bon Profit!