Nadal ja ha arribat a Bonpreu i Esclat i, amb ell, una gran varietat d'ofertes nadalenques perquè gaudeixis de grans àpats amb la família i els amics. Per exemple, si ets de formatges, Bonpreu i Esclat és la teva temptació! Tens una gran varietat per triar: Boffard d'ovella reserva, Brevis d'or d'ovella amb tòfona, formatge per fondre Raclet i mini boles de formatge de diferents gustos. En canvi, si estàs buscant bons embotits per a un sopar de Nadal, pots encarregar les safates d'embotits i formatges elaborades pels seus professionals o fer-la al teu gust, des de zero.

Formatges i embotits bonpreu i esclat
 

Per contra, si el que vols fer és impressionar els teus convidats amb un guisat, també hi trobaràs carns de la millor qualitat. Filet de vedella, pollastre o ànec de pagès, espatlla de cabrit... Els plats que pots fer són molts, però Bonpreu i Esclat te'n proposa dos de fàcils i deliciosos: espatlla de cabrit al forn o llata de vedella amb bolets.

Oferta carns Bonpreu i Esclat
 

Ara bé, si el que pretens és deixar bocabadada la família amb el millor peix i marisc, Bonpreu i Esclat et proveirà del millor producte. Hi trobaràs llamàntol, musclos, pop, cloïsses, rap, navalles, gambes, ostres del delta, cargol punxenc...

Peix i marisc Bonpreu i Esclat
 

I, per rematar-ho, unes postres delicioses: pastís del Tió de Nadal, pastís de ren (base de pa de pessic amb decoració de xocolata), rebosteria dolça, galets de xocolata amb praliné i de xocolata negra amb crema de xocolata, avets de pasta de full, neules, torrons artesanals, neules i mantegades.

Postres BONPREU
 

Tres xefs de renom i una periodista de vins et porten receptes delicioses per aquest Nadal

Víctor Torres, xef del restaurant Les Magnòlies*, que l'any 2018 va ser reconegut com el xef més jove amb una estrella Michelin en l’àmbit nacional, et recepta un sopar de Nadal de 10. De primer, t'aconsella la sopa bullabessa i, de segon, pollastre de pagès farcit.

Recepta Xavi Torres


Eli Farrero és xef i propietària del restaurant El Ventador, situat a la localitat de Barruera. Farrero hi combina la cuina tradicional de la Vall de Boí amb l'estil contemporani. Una barreja que meravella i que ara també et meravellarà a tu mitjançant els dos plats que ens recepta: Coca de foie i poma i caneló de conill amb escabetx de pastanaga.

Eli Farrero / Bonpreu i Esclat
 


Gessamí Caramés, xef del restaurant Meleta de Romer de l’Ametlla de Mar, recomana dos plats espectaculars per celebrar l'entrada al nou any, amb l'essència del Mediterrani del sud de Catalunya: ostres al cava amb tàrtar de raïm i broquetes de galta de porc amb verdures i patates

Plats Gessami Carames / Bonpreu i Esclat
 

Què és una celebració de Nadal sense un bon vi o un bon cava per brindar? Doncs perquè ho facis amb els vins i caves més fins del país a un molt bon preu, Margalida Ripoll, periodista de vins, te n'aconsella uns quants. D'entrada, de vins blancs, Ripoll destaca el Masia Freyé– DO Penedès i t'aconsella que el maridis amb un formatge de vaca semicurat. Després, el Pansa Blanca Raventós d’Alella– DO Alella, que, segons ella, va molt bé amb peixos, arrossos i postres a base de fruites.

Vins i caves Bonpreu i Esclat
 

Pel que fa a vins negres, la periodista recomana el Vi negre Ètim el viatge–DO Montsant, que lliga amb plats de carn suaus i amb peixos com el bonítol i la tonyina. Un altre negre a tenir en compte és el Vi negre Gotim Bru Castell del Remei–DO Costers del Segre, ideal per acompanyar embotits i formatges.

Un sopar de Nadal no pot acabar sense un brindis amb cava. Ara bé, no es pot brindar amb qualsevol escumós. És per això que Ripoll aconsella el Cava Gran Reserva Brut Nature Juvé & Camps i el Cava Reserva Brut Agustí Torelló Mata. Si també t'agraden els licors, no pateixis, l'especialista en vins te n'ha seleccionat dos que et faran fruir: el moscatell Josep Salla i el brandi Torres 5.

Gaudeix de Nadal amb els millors productes de Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat online!