Tens ganes de cuinar i busques un menú de la cuina d'Ada Parellada per al mes de novembre? Aquí trobaràs totes les receptes de la xef que hem publicat aquest mes, amb les receptes en vídeo, la llista de la compra amb tots els ingredients que necessites per anar a comprar al mercat i els diferents menús. Aprofita una tarda per cuinar i gaudir del bon menjar durant el teu dia a dia. Les receptes estan explicades per la mateixa Ada Parellada i són d'allò més senzilles, variades i divertides.

No tindreu excuses per no menjar bé durant el mes de novembre!

Receptes de la cuina d'Ada Parellada

Cada setmana, la nostra xef i cuinera del restaurant Semproniana, Ada Parellada, proposa tres receptes diferents, però amb la mateixa base. Consisteix en un sol producte de temporada amb el qual es poden cuinar una àmplia varietat de plats. Al cap i a la fi, és una eina molt útil per donar-nos idees per cuinar plats variats cada dia, mantenint una dieta sana i equilibrada. Cada setmana, el protagonista anirà acompanyat d'ingredients diferents, adaptant-se a cada plat, temporada i necessitat. A continuació, trobareu els diferents menús de la cuina d'Ada Parellada de novembre que la xef ha fet per a tots vosaltres. Us hi animeu?

🍽️ Les 3 receptes que es poden fer amb un quilo de musclos
 

Cada setmana, el producte protagonista anirà acompanyat d'ingredients diferents, adaptant-se a cada plat, temporada i necessitat

Si amb les receptes d'aquest mes no en tens prou i ets un fanàtic de la gastronomia o, en general, de les receptes, et recordem que pots consultar centenars i centenars de Receptes a La Gourmeteria d'ElNacional.cat.