L'Oktoberfest Barcelona està concebuda com una festa popular, organitzada al més pur estil alemany, que es durà a terme a la plaça de l'Univers de Fira Barcelona Montjuïc, al costat de la plaça Espanya de la ciutat comtal.

📌 Oktoberfest Barcelona 2023: preus, quan i on és i com arribar
 

La cerimònia inaugural es realitzarà el dimecres 4 d'octubre a partir de les 17:00 h en la carpa principal, i amb l'obertura del primer barril de cervesa es donarà el tret de sortida als 12 dies de festa i diversió de l'Oktoberfest Barcelona.

Les cerveses de l'Oktoberfest Barcelona 2023

En la gran carpa principal de l'Oktoberfest Barcelona, es podrà degustar la cervesa oficial de Paulaner, elaborada en les seves principals varietats i en format de gerres de litre, com mana la tradició.

Paulaner Münchner Hell

La Paulaner Münchner Hell s'elabora a Munic des de l'any 1818 per a l'Oktoberfest. És la predilecta a Alemanya, i ha esdevingut una autèntica institució muniquesa. Aquesta cervesa clara i d'un brillant color daurat, bombolles al got i coronada amb una escuma blanca, es degusta tradicionalment a l'ombra dels castanyers. Una cervesa de molt agradable paladar: suau, amb un elegant toc de malt i una lleugera dolçor. I a més, amb una discreta reminiscència de llúpol. Tot un homenatge a la filosofia de vida bavaresa! És una cervesa de baixa fermentació amb una graduació alcohòlica d'aprox. 4,9% vol. El contingut de most original és d'11,5%.

Paulaner WeissBier

La cervesa blanca de llevat número 1 a Alemanya i una de les més apreciades del món. D'aparença tèrbola, es presenta al got amb un brillant color daurat vellutat, sota una robusta corona d'escuma que veritablement mereix aquest nom. Ja des del començament de la seva preparació, d'aquest clàssic de la cervesa blanca de Munic emana una lleugera aroma de plàtan. El coneixedor aprecia tocs de mango i de pinya i exalça el bell equilibri de dolçor i amargor. Els amants de la cervesa gaudeixen de la fina aroma de llevat i de la seva fabulosa suavitat bombolles. És la típica cervesa per prendre a l'aire lliure, capaç d'unir persones de tot el món. Amb graduació alcohòlica d'aprox. 5,5% vol, el contingut de most original puja al 12,5%.

Paulaner Salvator

Amb aquesta beguda comença la història de la fàbrica de cervesa Paulaner. I també la història de la cervesa forta a Baviera, ja que els inventors d'aquesta beguda estacional d'alt contingut alcohòlic i baixa fermentació van ser els monjos paulins. Des de fa més de 375 anys es fabrica la cervesa Salvator seguint la recepta tradicional, s'ha anat perfeccionant amb el pas dels anys: amb una corona d'escuma color caramel, aquesta cervesa de tonalitat castanya, combinada amb la seva seductora aroma de xocolata, desplega la seva agradable intensitat a cada glop. A ella se li uneix la malta més fina de Munic, completada amb una lleugera nota de llúpol al paladar. Tantes vegades copiada però mai assolida: la mare de totes les cerveses estacionals d'alt contingut alcohòlic designades tradicionalment amb el sufix “ator”! El seu alt contingut de most original és de 18,3%, obtenint una graduació alcohòlica d'aprox. 7,8% vol.

Heineken 0,0 %Alc

Cervesa 0,0 que es defineix per les seves refrescants notes de fruita i el seu suau cos amb gust de malta, perfectament equilibrat. L'elaboració i fermentació de la Heineken 0,0, dura el doble de temps que la de la majoria de cerveses i es realitza amb l'exclusiva llevat de tipus A d'ingredients naturals de Heineken. Contingut alcohòlic: 0,0%.

Cruzcampo sense gluten

En l'elaboració de la Cruzcampo sense gluten s'utilitzen les mateixes matèries primeres que en la Cruzcampo de sempre: Aigua, llúpol, malt d'ordi, blat de moro i llevat. Durant el procés de fabricació, gràcies a la hidròlisi, el gluten s'elimina de la cervesa, deixant la resta dels elements intactes, amb totes les seves propietats i sabor original. Una cervesa sense gluten garantida, que compleix àmpliament els nivells que compleix el Codex Alimentari d'un producte per a celíacs.

Cervesa, rauxa i música

En l'Oktoberfest Barcelona no faltarà música en directe amb grups de música polca i discjòqueis que acompanyaran el caràcter festiu d'aquest esdeveniment amb autèntica diversió. Així que ja sabeu, tant si sou grans cervesers, com si us agrada alguna cosa la cervesa o simplement voleu gaudir d'un esdeveniment lúdic-festiu a Barcelona, amb amics o en família, des de l'organització de l'Oktoberfest Barcelona farem tot el que estigui a les nostres mans perquè gaudiu d'una bona cervesa amb bona companyia. Vine a l'Oktoberfest Barcelona i gaudeix amb nosaltres de la millor gastronomia bavaresa, música en viu, i un ambient que et sorprendrà. Esperem poder disposar de tota la cervesa necessària!