L'Alt Empordà té tresors meravellosos, però cap hi llueix tant com L'Escala. Aquesta és la darrera parada de Sònia Carmona, la nostra Foodlovers de confiança. Pop a la brasa amb escuma de patata trufada i verdures saltades amb vinagreta japonesa; arròs mariner amb sèpia, gamba, musclos i corball; mitjana acompanyada de patates fregides i coliflor amb chimichurri. Sona bé? Doncs quan en veieu quina pinta fan aquestes delícies, xalareu. 

L'Alt Empordà té tresors meravellosos, però cap hi llueix tant com L'Escala. Aquesta és la darrera parada de

Feu play i feu gana, gourmeters!

Navili

Amb més de tres dècades d'història i després de tres anys en guaret, Navili va tornar a obrir les portes el maig del 2021 sota la direcció de Danny Tejaya. Especialitzat en l'elaboració de menús degustació, menús per a grups i celebracions de tota mena, el local està estratègicament ubicat per oferir als seus clients unes espectaculars vistes del Golf de Roses especialment boniques al capvespre. Si us agraden els arrossos, el peix i la carn de la zona, tot ben regat amb la millor selecció de vins de l'Empordà, el Navili és el vostre lloc.

DSC02301
Pop a la brasa amb escuma de patata trufada i verdures saltades amb vinagreta japonesa / Foto: R.S.

🍴 17,90 € (Preu del plat)

📍 Carrer Romeu de Corbera 1

3️⃣ restaurants de Barcelona per gaudir amb els 5 sentits

 
Orígens L'Escala

Situat a la Planta Baixa de l'Hotel Raylle, l'Orígens L'Escala té unes magnífiques vistes al mar. Al restaurant hi trobem cuina mediterrània amb producte fresc i de proximitat. Les presentacions dels plats, sempre molt originals, estan cuidades fins a l'últim detall. El servei a sala és clàssic i amable, adaptant-se sempre a les necessitats dels clients. El local obre de divendres a diumenge en horari de dinars, i a l'estiu la cuina es trasllada a la terrassa per fer sopars.

SEQ CLEAN GOURMETERIA (1080p).00 02 26 10.Imagen fija038
Arròs mariner amb sèpia, gamba, musclos i corball / Foto: R.S.

🍴 24,00 € (Preu del plat)

📍 Carrer de l'Ave Maria 1

3️⃣ restaurants de Berga per als amants de les vistes esplèndides

 
Ultramar

L'Ultramar és un restaurant, sí, però també fa el fet com a cocteleria i club de jazz. Amb vistes a la badia de Roses, la seva proposta gastronòmica és honesta, amb producte fresc i de proximitat, servida amb un toc informal. A Ultramar hi trobareu un local especialitzat en peixos i arrossos acabats a la brasa. La joia de la corona, però, és la preuada "parpatana" de tonyina en peces per compartir.

DSC02310
Mitjana acompanyada de patates fregides i coliflor amb chimichurri / Foto: R.S.

🍴 10,50€/100gr € (Preu del plat)

📍 Carrer de la Torre 1