Un vi català es cola al vestidor dels Lakers per celebrar els 20 anys de LeBron James a l'NBA. El vi, un Vall Llach del 2003, és un regal que el celler de Lluís Llach ha fet a l'estrella estatunidenca. El jugador s'ha trobat l'ampolla al costat d'una foto emmarcada on surt ell el dia del seu debut, al vestidor dels Lakers, després del partit jugat el passat diumenge a Sacramento.

En vi català de la DOQ Priorat

El vi que el celler del cantautor català, Lluís Llach, ha regalat a LeBron James és un cupatge de diferents varietats de raïm del Priorat. El celler Vall Llach ha enviat una ampolla d''Embruix Vall Llach' al vestidor dels Lakers perquè l'estrella nord-americana se la trobés al costat d'unes sabates esportives 'Nike' i una fotografia emmarcada d'ell mateix durant el seu debut a l'NBA. Diumenge passat, LeBron va complir 20 anys com a jugador professional de la lliga de bàsquet dels Estats Units, a la mateixa ciutat en la qual va debutar, Sacramento, però amb un equip diferent. L'any 2003 (mateix any de la collita del vi que ha rebut), James debutava a l'NBA amb els Cleveland Cavaliers, i vint anys després, ha jugat a la mateixa ciutat però amb un equip diferent, Los Angeles Lakers.

Vi català a la celebració de LeBron James - @mcten
Vi català a la celebració de LeBron James - @mcten

Una carrera meteòrica

LeBron James és història viva de la NBA. Durant els seus 20 anys de carrera ha jugat en diferents equips com Los Angeles Lakers (el seu equip actual), els Cleveland Cavaliers (equip amb el qual va debutar) o Miami Heat. Sovint se'l compara amb Michael Jordan, la llegenda més mítica del bàsquet nord-americà, i amb raó. El palmarès de LeBron inclou quatre campionats de l'NBA (Miami Heat 2012 i 2013, Cleveland Cavaliers 2016 i Los Angeles Lakers 2020). Ha guanyat el campionat més important de bàsquet del món amb tots els equips on ha jugat.

Un vi català es cola al vestidor dels Lakers per celebrar els 20 anys de LeBron James a l'NBA

A més l'únic jugador de la història que ha anotat 30.000 punts, ha fet 10.000 rebots i ha assistit 10.000 algun company per anotar. Una llegenda que encara ens dona espectacle, i que ara, a més, es podrà delectar amb un vi català de primera qualitat, de la mà d'un dels cantautors més importants de la història del nostre país: Lluís Llach. El celler Vall Llach aposta per una microproducció controlada de les finques en què preval sempre la qualitat per sobre la quantitat. Un celler que té un topall en l'expansió de la producció per garantir que sempre es produirà un vi de la més alta qualitat, i en un territori català, el Priorat. Un procés en el qual es controla sempre de manera personalitzada i exhaustiva tots i cadascun dels processos de l'elaboració del vi, i que s'empara sota la Denominació d'Origen de Qualitat del Priorat.