El 23 de març, i durant 29 dies, fins al 21 d'abril, té lloc el Ramadà 2023. Per a aquelles persones que celebren aquesta festa musulmana, és de rellevant interès saber que hi ha diferents restaurants de ramadà a Barcelona on poder conèixer la tradició de l'iftar.

5 restaurants de Ramadà a Barcelona

Durant tot el mes, el dejuni entre la sortida i la posta de sol és obligatori per a tots els musulmans, excepte per a les persones malaltes, embarassades, de viatge, ancianes o amb la menstruació. El menjar nocturn amb què trenquen el dejuni diari s'anomena iftar, i no cal ser musulmà per participar-hi. A continuació, la llista amb 5 restaurants de Ramadà a Barcelona.

Karakala

El Karakala és un port, un vaixell, un llibre, un viatge al voltant del Mediterrani i sempre més enllà, cap a Orient, fins a fer la volta al món. Ofereixen una escala pels qui vulguin gaudir d'allò més local i alhora emprendre un viatge gastronòmic al voltant del Mediterrani. El seu lema és Kualitat i Kalidesa (K&K).

karakala
Restaurant Karakala

📍 C/ del Torrent de l'Olla, 136

Restaurant Arabica

El restaurant Arabica ofereix un tipus de cuina àrab, però també d'estil marroquí i mediterrani. És especialista en cuscús, carn amb tahina, pollastre, kefta, kebab, peix i molta varietat més. Porten a les espatlles més de 18 anys d'experiència a la indústria de la restauració, la qual cosa garanteix el seu talent en la cuina i la qualitat dels seus productes. És notable la passió en l'elaboració i la vocació al servei per a difondre i donar a conèixer la cultura marroquina i libanesa amb el menjar que ofereixen. La seva dedicació a la feina i un bon servei per a satisfer la clientela són les dues premisses lleials i tatuades a foc.

restaurant arabica
Restaurant Arabica

📍 C/ de Viladomat, 213

Al Sultan

El restaurant Al Sultan és un lloc petit, net i molt acollidor al barri de Gràcia. Amb una decoració de pedra i llum tènue, el menjar és d'alta qualitat i amb sabors no gaire forts, com bé es caracteritza el menjar marroquí. Els plats exquisits de la carta es veuen reflectits en el preu, una xifra molt raonable. La fantàstica i agradable atenció i la bonica decoració del local t'apropen a l'encant i a la deliciosa gastronomia d'un país tan màgic i fascinant com el Marroc.

restaurant sultan barcelona
Restaurant Al Sultan

📍 C/ del Torrent de l'Olla, 143

Restaurant Halal Marrakech

El restaurant Halal Marraquech de Barcelona ofereix una gran varietat de plats àrabs elaborats amb ingredients de la millor qualitat. Cadascuna de les delícies que ofereixen a la carta és un producte molt diferent de la resta. Proposen plats de menjar casolà típic d'Aràbia per menjar al restaurant. També ofereixen la possibilitat d'emportar-se el menjar a casa. Tots els productes que utilitzen són ecològics i respecten els usos i costums del menjar halal.

📍 C/ de Béjar, 87

Ouzoud cous cous

Aquest restaurant barceloní ofereix un menjar deliciós, casolà i de qualitat. El local és acollidor i està molt net. El servei d'Ouzoud cous cous és excel·lent i ràpid, segons els seus comensals. Pel que fa al preu, és molt correcte en relació amb els productes de la carta. El te, l'hummus i el zaalouk es presenten com els plats més deliciosos i espectaculars del restaurant.

cous cous barcelona
Ouzoud cous cous

📍 C/ de Salvà, 5