Durant el Nadal, tots busquem servir i menjar els millors plats i com no, els millors torrons d'aquí i de més enllà. Les taules s'engalanen i els passadissos dels mercats s'omplen de comensals a la recerca de productes de qualitat. A l'hora d'escollir els torrons, no és necessari resignar-se al producte industrial, i cada vegada és més freqüent trobar torrons d'alta qualitat amb què sorprendre tothom.

Turrón
Torró / Foto: Unsplash

Ja sigui per afegir a les teves delicioses paneres de Nadal, per sorprendre la família o simplement per gaudir en la millor companyia, si et decantes per comprar un bon torró, es tractarà d'un regal amb el qual de segur encertaràs. Compartim amb tu 5 idees que et poden arreglar el Nadal:

Torró Xixona

El Torró de Xixona és una compra clàssica quan parlem dels torrons més adequats com a regal per Nadal. Si per alguna cosa destaca la gastronomia del nostre país en aquest període és per gaudir d'aquest torró tou tan exquisit com popular. Un torró que aprofita ingredients bàsics de la nostra alimentació i es fusionen per modelar una massa irresistible. Sense cap dubte, parlem d'un dels dolços per antonomàsia quan els llums comencen a il·luminar els carrers de les nits nadalenques.

El Torró de Xixona és una compra clàssica per Nadal

Turrón Xixona
Torró Xixona / Foto: Unsplash

Torró d'Alacant

Si t'agrada l'anterior, llavors també et recomanem comprar torró d'Alacant, ja que es fan servir els mateixos ingredients: les ametlles marcones i la deliciosa mel. No obstant això, la principal particularitat és que es tracta de torró dur recobert d'hòstia. Igualment, també compta amb una indiscutible i gran popularitat dins del període nadalenc, especialment per als qui prefereixen un dolç cruixent. De fet, ja és una estampa clàssica veure les diferents safates de Nadal amb torró tou i torró dur: per a qui prefereixen cremositat i per a qui els ve de gust alguna cosa de més dura.

Coca imperial

No té la clàssica forma allargada i rectangular, però és una altra manera extraordinària de gaudir del més deliciós torró. La coca imperial compta també amb la certificació del Consell Regulador de Xixona i Torró d'Alacant, ja que és el mateix deliciós torró dur que el d'Alacant. L'única diferència visual és que té el format circular característic de la coca. Té molta fama i és un regal diferent però igualment exquisit.

Torró de rovell torrat

Un altre dolç típic nadalenc que no podia faltar en aquesta enumeració és el torró de rovell torrat tan sol·licitat per uns quants adeptes culinaris. No li falta públic a aquest torró de massapà, amb gust de rovell i al qual se li afegeix la característica capa de sucre torrat. D'aquí la seva inconfusible aparença i el seu irresistible sabor.

Torró de nata nou

Per als amants del massapà també suggerim una altra deliciosa proposta: el torró de nata nou, al qual se li afegeix la nata i les nous. Pots triar barres de diferents pesos i són una altra molt bona opció per a aquest Nadal.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!