Aquest diumenge 28 de maig és una data marcada al calendari pel que fa a la política i a la societat. Ara bé, i en un altre rang d'importància, també és un dia assenyalat per a la gastronomia. El 28 de maig se celebra el Dia Mundial de l'Hamburguesa. Per aquest motiu, et detallem 5 hamburgueseries de Barcelona que perfectament podrien trobar-se en un rànquing de les deu millors de la capital catalana.

Dia Mundial de l'Hamburguesa 2023: 5 hamburgueseries de Barcelona

Els espais seleccionats són el Folks Burgers, Hamburguesa Nostra, Big Al's, Déjà Burg i Machaka Burger. Es tracten de bars i restaurants que tenen elements destacables i els diferencien de la resta. Quantitat, qualitat, intimitat, familiaritat i preu molt competitius. No te'n perdis cap ni un! 

Folks Burgers

Comencem aquesta jornada del Dia Mundial de l'Hamburguesa amb el local Folks Burgers. Tot i que és un local bastant enfocat al lliurament a domicili, també pots gaudir d'una gran experiència si optes per l'opció de menjar al mateix lloc. Exquisides hamburgueses, molt saboroses i delicioses. Segons els clients, una de les millors i de més bona relació qualitat-preu de Barcelona. Una hamburgueseria per anar amb els amics, amb la família, però també si hi vas sol i amb el temps just. Per cert, per als amants del picant, la spicy és llegendària.

📍 Av. de Sarrià, 69

Hamburguesa Nostra

En el Dia Mundial de l'Hamburguesa no poden faltar les clàssiques variants hamburgueses de carns argentines, ibèriques i americanes. És el tipus de producte que podràs trobar i tastar a l'Hamburguesa Nostra, un espai amb un menjador de disseny en tons negre i vermell. Ubicat al centre de l'Illa Diagonal, és el complement perfecte a un dia de botigues i una jornada en família. Ideal per menjar bé i carregar piles per continuar amb la resta de plans.

📍 Av. Diagonal, 557

Big Al's

Grans hamburgueses en pa casolà, aletes, patates fregides arrissades i cervesa artesanal en un restaurant animat. Millor impossible, oi? Big Al's posa damunt la taula aquesta oferta irresistible per celebrar com cal el Dia Mundial de l'Hamburguesa. Precisament, els comensals més habituals ressalten l'abundància de les hamburgueses, així com de la resta de complements, i també l'originalitat dels seus productes.

📍 C/ de Còrsega, 178

Déjà Burg

Cada local té la seva peculiaritat que el defineix, el caracteritza i el diferencia de la resta d'establiments. El Déjà Burg és un restaurant íntim amb parets ben decorades i una il·luminació tènue especialitzada en hamburgueses gurmet. Per cert, ofereixen hamburgueses veganes. Menció especial per a les tapes i els entrants que s'emporten grans ressenyes per part de tots els comensals.

📍 C/ de Còrsega, 216

Machaka Burger

Centenars de valoracions i opinions deixen en un gran lloc el Machaka Burger. Aquest és l'últim bar que remarquem per commemorar el Dia Mundial de l'Hamburguesa. Fan hamburgueses de tota la vida, de les de veritat, simples i sense ximpleries. Això sí, plenes de sabor. A Machaka hi ha un gran equip de professionals de diferents parts del món amb una única missió: portar les millors smash burgers a tot Barcelona. Seleccionen els ingredients amb molt de compte, per assegurar-se que tots els productes siguin d'origen natural i de proximitat. No competeixen amb ningú, i això és el que els fa únics.

📍 C/ de Balmes, 165