Per primer cop en 15 edicions, el festival All Those Food Market se celebrarà enguany al Teatre Nacional de Catalunya durant 3 dies: els propers 26, 27 i 28 de maig. L’esdeveniment, espai de reunió dels amants del bon menjar i l’artesania de proximitat, creixerà un dia amb l'objectiu d’acostar a encara més persones les propostes gastronòmiques més atractives i el millor ambient de Barcelona. El divendres 26 de maig al matí se celebrarà, dins del marc del festival, la primera jornada professional d’All Those. Així, All Those Pro, serà el lloc de trobada i intercanvi de sinergies entre restauradors i professionals del sector gastronòmic.

Les últimes tendències culinàries

S'oferirà contingut exclusiu com una xerrada sobre consciència a la gastronomia liderada per Xavier Pellicer, Stefano Colombo i Buster Turner, i un tast de vins naturals, entre altres. L'edició més primaveral d’All Those Food Market obrirà les portes el divendres al migdia per acostar al seu públic les últimes tendències culinàries i productes vinculats a la gastronomia per a totes les persones que vulguin gaudir de les propostes més irresistibles. Les variades opcions de street food portaran als assistents per diferents racons del món sense sortir dels jardins del Teatre Nacional de Catalunya.

Les pizzes de massa mare a l'estil Detroit de Four Corners, els platerets de street food presentats per Xavier Pellicer & Les Nenes, les barbacoes de The Butcher Society o les truites fetes al moment de Los Tortillez. A més, amb la finalitat d'oferir una millor experiència al públic, Uber Eats hi serà present amb Uber Live, un nou servei que s’oferirà per primer cop a Barcelona i que permetrà demanar el menjar mentre gaudeixes sota les oliveres d'una cervesa artesanal de Garage Beer o Caravelle, proves tots els sabors de fritz-kola o el millor cafè d'especialitat de Syra Coffee.

L'artesania gastronòmica

Tampoc faltaran els projectes de desenes d'artesans gastronòmics: Solo Aceite amb els seus olis d'oliva verge extra, les irresistibles cremes de fruits secs de Nat’s, els vinagres elaborats amb plantes silvestres de Masia Still o els dolços saludables de La Consciente. El festival també comptarà amb la resta d'indispensables per vestir una taula, com la ceràmica local de Blanc Ceràmics o els clàssics ganivets Pallarès Solsona. A més, es continuarà apostant per la sostenibilitat i l'autocura gràcies a projectes de cosmètica natural com el de Labeau Organic.

Els més petits també podran gaudir de tallers pensats per a acostar-los a la gastronomia d'una forma educativa i divertida. De la mà d’Arrels i Brots s'introduiran en l'univers de l'horticultura urbana, aprenent a plantar maduixes, gira-sols i tomàquets cherry, i amb Formatges de Suïssa que, a més d'oferir la ja clàssica degustació de formatges als jardins, aprendran a elaborar una flor de formatge amb la mítica “girolle”.

Com sempre, el festival estarà ambientat amb la millor selecció musical a càrrec de diferents Djs barcelonins i, atenció, perquè se sortejarà un viatge a Zuric per a dues persones entre tots els assistents. Com ser l'afortunat? Assegura't de fer-te amb un dels preciosos ventalls que ha dissenyat Hey Studio especialment per a l'ocasió. L’edició anterior va batre el rècord d'assistència i 23.000 persones ho van comprovar: All Those Food Market és una experiència única. T'ho perdràs?