Els pastissers de Casa Leopoldo, Rocío Parejo i Eddi Artega, ens han preparat avui un pa de pessic molt especial: el pa de plàtan sense gluten. Com podem aprofitar uns plàtans madurs a punt de caducar? No et preocupis! Avui el xef Romain Fornell ens porta els trucs per aprofitar uns plàtans madurs. El plàtan és una fruita de gust dolç, molt rica en hidrats de carboni, minerals i fibra beneficiosa per a l’intestí, i té un nivell de potassi, fòsfor i magnesi molt elevat.

Aquest pa de plàtan és apte per a celíacs i se'l pot menjar tothom. És un pa contundent però amb un gust molt suau i bo, i quan és al forn ja comença a fer una oloreta impressionant. No et podràs resistir al meravellós pa de plàtan!

 

Ingredients per al pa de plàtan sense gluten:

  • 2 plàtans
  • 10 g llevat químic
  • 125 g farina d'avellana
  • 125 g farina d'ametlla
  • 40 ml llet
  • 60 g mel
  • 2 ous
T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat