No tant salvatge com sona. El cap de senglar és un embotit elaborat amb les carns del cap del porc blanc (galtes, orelles, llengües, morro, etc.), al qual, tradicionalment, també s’hi afegien les carns del cap del porc salvatge. És probable que, qui no el conegui, caigui en la desgràcia de no gosar-lo tastar. Per a aquells poc acostumats a la carn de caça, aquest embotit representa un primer esglaó psicològic cap a un banquet de caça major.

LA GOURMETERIA 4 10 F

Ingredients per a 4 persones

  • 200 g de cap de senglar tallat molt fi
  • 200 g de cirerols (o tomàquet cherry)
  • 50 g tàperes
  • 50 g de ruca
  • 50 g de fulles de menta
  • 1 branca d’api
  • 1 grapat d’olives negres
  • Vinagre balsàmic i oli d’oliva
  • Sal i pebre

Recepta, pas a pas

  1. Emplateu el cap de senglar i escampeu amb gràcia la resta d’ingredients per sobre. 
  2. Amaniu a gust.

Consell

Si traieu el cap de senglar de la nevera mitja hora abans de servir-lo, serà més agradable de menjar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
FOTOPORTADA
LA GOURMETERIA La República del Senglar Joan Carbó Solé