Singapur és una de les grans ciutats del món, amb la seva mescla de cultures asiàtica i europea. Fundada com a colònia comercial britànica el 1819, des de la independència s'ha convertit en una de les ciutats estat més pròsperes i compta amb un dels ports més actius del món.

Elegants edificis colonials coexisteixen amb mercats de carrer centenaris i gratacels moderns. Encara que el govern és bastant estricte amb els comportaments inadequats, els viatgers que segueixen les regles no poden evitar sentir-se fascinats per aquesta ciutat multicultural. Veurem alguns dels seus llocs més recomanables per visitar Singapur en 2 dies.

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands és un complex hoteler impressionant que ho té tot: un hotel de luxe, restaurants, una col·lecció interminable de botigues, un centre de convencions que és un dels més grans d'Àsia, un teatre, un museu d'art i ciència i altres centres d'entreteniment. També compta amb una pista de patinatge coberta feta amb gel sintètic. Visitar-lo és gairebé obligat; allotjar-s'hi, només per a butxaques molt plenes.

Singapore Flyer

El Singapore Flyer és una sínia gegant en la qual cada cabina té capacitat per a 28 persones. Ara és la segona més alta del món, encara que quan es va inaugurar el 2008, era la més alta amb una altura de 165 metres. Des d'ella es pot contemplar tot Singapur i en els dies amb bon temps es veuen fins i tot Malàisia i Indonèsia.

Temple de la Relíquia de la Dent de Buda

El Dhanta DhatuTemple de la Relíquia de la Dent de Buda és un dels més inusuals. A finals de la dècada dels 80, quan es va proposar per primera vegada un temple budista per al barri xinès de Singapur, se suposava que es convertiria en un temple més tradicional, encara que finalment el van dotar d'una finalitat diferent, com és la d'exhibir la relíquia d'una dent de Buda. El temple, ubicat al barri xinès central, també presenta altres arts i cultura dels budistes de Singapur.

Night Safari

Si ets dels que gaudeix de la vida nocturna, però estàs cansat dels bars i les discoteques, et recomanem adreçar-te a Night Safari, on s'exhibeixen animals de nit. Des de la seva obertura el 1984, és una de les principals atraccions de Singapur, amb més d'un milió de persones a l'any gaudint d'un viatge en tramvia a través de set regions geogràfiques del món. Els visitants també poden caminar per un sender per aprendre'n més sobre els hàbits dels animals, mentre que una altra secció presenta un espectacle sobre el treball de l'organització per preservar espècies amenaçades a través de programes de cria en captiveri. Tres restaurants ofereixen menús i entreteniment que reflecteixen la vida a la jungla o selva tropical.

Hotel Raffles

Amb el seu elegant estil colonial, el Raffles és la cara de Singapur. Des que va obrir el 1887, ràpidament es va convertir en el lloc per allotjar-se a Singapur, amb els escriptors Rudyard Kipling, Somerset Maugham i Ernest Hemingway, entre d'altres, que van fer que s'incrementés la seva fama. Aquest luxós edifici compta amb 15 restaurants i uns porters sikhs uniformats que presenten als hostes aquesta part de la història del sud-est asiàtic. El vestíbul de l'edifici principal està obert al públic, mentre que el museu de l'hotel es troba al tercer pis.

Hotel Raffles / Unsplash
Hotel Raffles / Unsplash

Clarke Quay

És una altra part del passat de Singapur que continua sent un lloc de moda en l'actualitat. Una de les principals atraccions turístiques de Singapur, el moll, a la desembocadura del riu Singapur, va ser el centre comercial de la ciutat a finals del segle XIX. Encara gaudeix d'atrafegament i bullícia però amb un tipus diferent de comerç: restaurants de moda, boutiques úniques i venedors ambulants. És un mercat que a la nit es transforma en un lloc atapeït de locals nocturns elegants.

Resorts World Sentosa

Resorts World Sentosa és una destinació de Singapur en si mateix. Ubicat en una illa davant la costa sud de Singapur, la propietat compta amb hotels, restaurants, un casino i parcs temàtics; en resum, per a tots els públics, sense importar l'edat que es tingui. Les atraccions òbviament se centren al mar: Marine Life Park, Dolphin Island, un parc aquàtic i un aquari. Altres atraccions inclouen l'Universal Studios Singapore i entreteniment nocturn.

Orchard Road

És el principal carrer comercial de Singapur, freqüentat regularment per vilatans i turistes estrangers. El nom (Camí de les Orquídies) fa referència als horts fruiters als quals conduïa el camí. Està flanquejat per centres comercials, nombrosos restaurants de luxe, cadenes de cafè, cafeteries, clubs nocturns i hotels. També és el lloc de la residència oficial del president de Singapur, l'Istana.