Si hi ha un element que ens preocupa tots avui dia, potser fins i tot més de l'habitual, és els diners. El gestionem adequadament? Ens envoltem de persones que l'administren bé, o davant de malgastadors? Els signes del zodíac poden ajudar-nos a conèixer (i conèixer-nos) millor. L'horòscop sap molt bé quins signes són els que sempre tenen diners al banc i quins signes acaben el mes en números vermells o en negatiu.

🤑 Com pots tornar-te ric segons el teu signe del zodíac
 

😈 Estos signes del zodíac són uns manipuladors de primera, t'enredaran segur
 

Diuen que no és més ric qui més guanya, sinó que ho és qui menys gasta. Rics o pobres hi ha un moment en què tots es troben en la mateixa situació una mica anguniosa. No tenir per pagar una factura o quedar-se sense res al banc és una cosa que succeeix amb més freqüència a uns signes del zodíac molt concrets. Si convius amb aquests signes, sempre hauràs d'amagar els diners.

 

Balança és un pou sense fons de diners

El signe de Balança és dels més malgastadors sense adonar-se'n. És un amant dels capricis, alguns petits i altres de més grans, acaben provocant un forat enorme en el seu compte corrent. Mai no tindrà ni un euro al banc, el portarà posat o el tindrà al saló de casa seva. Ningú no li pot negar que viu al límit, però tantes compres compulsives i aparentment a la recerca de mostrar una imatge gens real, poden passar-li factura.

 

Lleó és el rei dels números vermells

Lleó es faria una casa d'or si pogués, encara que després no pogués pagar-la. És un d'aquests signes del zodíac que viu de les aparences. Cada setmana anar a la perruqueria, la millor roba i complements, tot i més perquè el món es pari davant del seu pas. Aquest orgull i vanitat que posseeix és el que acabarà sent el seu pitjor malson financer. Especialment, si no guanya prou, no dubtarà a demanar préstecs. Serà millor que amaguis els diners perquè si ho veu a prop és capaç de gastar-se'l en un tres i no res.

 

Aquari va de hippy però amb diners

Ser un hippy amb diners acaba provocant la fallida d'aquest signe. Va de progre i de persona a la qual no li importa els diners, però en realitat, acaba gastant més del compte en mil i un capricis. És dels que va amb roba de segona mà, però de marca, porta un Apple a la butxaca i condueix un Tesla. Darrere d'aquesta aparença de membre d'una comunitat religiosa índia, s'amaga algú a qui li agrada el millor i no es conforma amb menys. Tot costa diners Aquari, encara que no creguis en ell, te l'acabes gastant tot i més.

Aquests són els signes més malgastadors, però cuidat, n'hi ha molts més dels que imagines gastant més del compte. Especialment en aquesta societat consumista que té uns preus disparats, només se salven els signes de Terra i en especial Capricorn, que és un dels més previsors. Els altres acabaran patint alguns mesos per arribar al dia 30 amb alguna cosa en el compte corrent per a imprevistos. Són temps difícils i més enllà dels signes del zodíac, sembla que els diners decideixen anar-se'n pel seu compte i no s'amaga una crisi global.