Desembre és, per excel·lència, el mes de l'amic invisible. Amb l'excusa de l'arribada de Nadal, sempre surten trobades d'amics, sopars d'empresa, menjars familiars... I aquests moments són els perfectes per a fer amics invisibles. Tot i que és una manera d'intercanviar regals divertida, també és veritat que molts cops pensar l'obsequi ideal és complicat, i més quan tens un límit de diners! Per aquesta raó, avui et portem 5 idees d'amic invisible per menys de 20 euros ideals. 

🎄 Nadal a Barcelona 2023: què fer i què veure per les festes
 

🎅🏼 7 pistes per a l'amic invisible originals i divertides que has de provar

 

Regals de l'amic invisible per menys de 20 euros

Una batamanta amb mànigues

Un regal que segurament farà gràcia a tothom i que costa menys de 20 euros és una batamanta. Concretament, n'hi ha que tenen mànigues i són perfectes per a mantindre's calentet durant l'hivern. Funcionen com si fossin una manta portàtil i, per molt riure que pugui fer un cop posat, a tots ens encantaria tenir-ne una! 

Batamanta con mangas
Batamanta amb manigues

Calendari d'advent original

Avui en dia pots trobar calendaris d'advent de tota mena: el clàssic de xocolatines, de maquillatge, de cafè o té, joies, etc. Així doncs, si tens l'amic invisible abans o a principi de desembre, potser aquesta és una bona opció. Així aquesta persona tindrà un petit detallet amb el qual recordar-se de tu cada dia de desembre!

Una altra opció, seria fer-li el calendari d'advent tu mateix. Simplement, pots comprar bossetes on posar regalets petits i enumerar-les amb els dies corresponents. 

Calendario Adviento Lindt
Calendari Advent Lindt

Joc de taula o de cartes

Un joc de taula pot ser una opció genial per al teu regal de l'amic invisible. A més a més, si l'estàs fent amb els teus amics, podeu aprofitar per estrenar-lo mentre esteu junts, segur que ho passareu superbé! Aquests són alguns dels jocs que pots comprar, tots per menys de 20 euros:

  • Guatafac: Un joc de taula per a adults amb el qual hauràs d'endevinar les idees més boges que estan pensant els teus amics.
  • El tonto del pueblo: Aquest joc també és +16, i és perfecte per a passar una bona estona amb amics i familiars. 
  • Saboteur: Cada jugador es convertirà en un miner a la cerca del tresor, però compte, que hi haurà sabotejadors! 
  • Los hombres lobo de Castronegro: Aquest joc és bastant conegut. Un dels jugadors serà un vilatà, un home llop, vident, una bruixa, etc. Cadascú tindrà les seves qualitats i el seu objectiu! 

Joc de Cartes
Joc de Cartes

Mitjons de dibuixos originals

Els mitjons de dibuixos també són una opció molt divertida i perfecte per l'hivern. En podràs trobar de tota mena, de sushi, dels teus dibuixos preferits, de plàtans, de gats... Inclús en pots fer de personalitzables!

Calcetines con dibujos
Mitjons amb dibuixos

Productes de bellesa personal

Els productes de bellesa personal poden ser un molt bon regal de l'amic invisible, especialment si saps que a la persona que t'ha tocat li agrada cuidar-se. Tens moltes opcions: una rutina facial, colònia, lots de cura personal...