L'astrologia ens és molt útil a l'hora de conèixer-nos, ja que ens donarà una petita guia amb els punts febles de cada signe, siguis quin siguis. El zodíac és l'element que acabarà sent el que marcarà el caràcter. Mira bé la data del teu naixement o la d'aquesta persona que tens a prop, et sorprendrà conèixer quins són els punts febles de cada signe del zodíac. 

📌 Horòscop setmanal del 9 al 15 d'octubre 2023: arriba la Foscor a aquests signes
 

🗓 Horòscop d'octubre 2023: Les prediccions en amor, salut i treball
 

T'animem també a veure més temes del Zodíac per a conèixer els secrets i detalls de cada un dels signes!

🐏  Àries té un orgull enorme

Pot perdre amistats i fins i tot perdre's a si mateix si no és capaç de reconèixer-se una mica a si mateix. Baixar del burro i assumir un error pot evitar-li més d'un mal de cap si de veritat vol treure's l'espina clavada i ser una mica més feliç.

🐂 Taure és el testarrut del zodíac

Quan se li posa alguna cosa al cap és impossible treure'l. No pararà fins que algú no li digui el que vol sentir, tingui o no raó. Necessita algú que sigui capaç de fer-lo canviar d'opinió.

👯 Gèminis viu a un món on no es prenen decisions

Els Bessons no volen assumir responsabilitats, i això acaba generant una espècie d'immaduresa que no avança. Per aquest motiu és important que centrin la seva ment i comencin a assumir algunes tasques i decisions. No tothom estarà igual de content, però avançar implica responsabilitzar-se i decidir.

🦀 Càncer és un insegur

Per molt que es cuidi, arriba un moment en què Càncer es mira al mirall i no se sent gens bé. Es compara massa amb els altres i acaba convertint-se en una persona massa d'insegura. Cal lluitar contra això.

🦁 Lleó es llança a la piscina sense aigua

Els Lleó de vegades s'arrisquen sense fonament. La seva impulsivitat pot portar-los més d'un mal de cap. La tasca pendent de Lleó és parar-se un moment abans de prendre qualsevol decisió, i plantejar-se si el que farà o decidir és realment correcte o adequat.

👧 Verge no està malalt

La hipocondria i la por d'emmalaltir afecta un Verge que realment no sap bé com actuar quan les coses van malament. Cada dolor que sent l'atribueix a una mica una mica més seriós, la seva ment va per davant.

⚖️ Balança tarda molt a decidir-se

La presa de decisions és una cosa que afecta de ple a una Balança que realment no sap com actuar. Es guia massa pel que li diuen els altres, i això pot fer-li encara més indecís.

🦂 Escorpí és un gelós compulsiu

Poden tenir gelosia d'absolutament tot, i això no és gens bo. L'Escorpí ha d'afrontar un canvi de cicle i prendre direccions completament diferents de les habituals. Han de deixar enrere la gelosia si volen viure més tranquils, o almenys posar-los les regnes.

🏹 Sagitari tem sentir-se atrapat

La llibertat és una cosa que tot Sagitari necessita, per aquest motiu, no pararà fins a trobar aquesta persona amb qui compartir la vida sense estar atrapat. En temes de parella és una persona molt exigent.

🐐 Els Capricorn són massa freds

La ment i els diners són els que regeixen la vida d'un Capricorn que coneix bé els seus punts febles. És un dels signes que es mira cara a cara, però és capaç d'actuar. La part dolenta és que això pot afectar a les seves parelles, i el dia que deixin la fredor de banda, potser és massa tard.

🌊 A Aquari li fan por els dies iguals

Caure en la monotonia és la seva pitjor por, aquest punt feble contra el qual no poden lluitar. Si es troben en un cicle en el qual tot és igual, les conseqüències poden acabar sent terribles.

🐟 Peixos viu en les seves pròpies fantasies

És important posar els peus a terra, en el cas de Pisces, és una persona que no dubta a crear-se i viure en les seves pròpies fantasies. Aquesta capacitat de crear-se un món a mida potser no serà fàcil de combinar amb signes la visió del món dels quals és molt més realista.

Aquests són els principals punts febles contra els quals hauran de lluitar tots i cada un dels signes del zodíac, sense excepció. Està en les seves naturaleses, encara que, és clar, quan un es coneix, troba maneres de controlar els seus punts febles, veritat?