El número de la vida pot donar-te la sort que estàs buscant, saber quin és el teu pot canviar-te per complet el destí. Si sempre t'has plantejat per què et criden determinats números, ha arribat el moment de fer un càlcul que et traurà de dubtes. El número que es relacionarà amb el naixement del teu fill o la data en la qual et vas casar... una persona pot tenir diversos números de la sort, alguns els determina el teu signe del zodíac!

🔢 Quin és el teu número de la sort segons el teu signe del zodíac
 

Avui t'ensenyarem a calcular els teus números de la sort vitals, perquè puguis agrupar aquestes dates importants i donar-los un impuls en el teu dia a dia. També pots utilitzar el teu propi número de vida, és a dir, el que resulta en revelar els números de la teva data de naixement. Presa nota de com aconseguir-ho pas a pas.

Així podràs saber quin és el teu número de vida

Tots tenim un número de vida que es calcula molt fàcilment amb l'ajuda d'una simple suma. La data de naixement és la que usarem per saber quina és. Començarem per l'any, com a exemple, farem servir el 1983, sumarem 1+9+8 +3, obtenint el 21.

A continuació, farem el mateix amb el dia i el mes de naixement. Com a exemple, el 14 de novembre, és a dir, 14 +11, el que donarà un total de 25.

Ara sumem les dues xifres: 21+25=46.

Només ens quedarà fer que aquest últim número es quedi en un de sol, és a dir, 4 +6 =10

Per tant, 10 serà el nostre número de la sort, un número que tindrem molt present en les nostres decisions del dia a dia: el nostre número de la vida, que com veuràs serà molt determinant.

Això és el que significa el teu número de vida

Depenent del número de vida que tinguis, igual com l'horòscop, tindrà un impacte en la teva personalitat. Això és el que significa el teu número, presa nota de com t'afectarà.

  1. Ets una persona de poques exigències, al llarg de la teva vida aconseguiràs crear un imperi en tenir unes despeses moderades que et caracteritzaran.
  2. Podràs fer servir la teva capacitat creativa per dedicar-te a un món artístic que et donarà moltes alegries. El teu hobby pot ser la teva professió.
  3. Assumiràs molts riscos i això es traduirà en uns guanys enormes o una pobresa extrema. En la teva vida no hi haurà terme mitjà, serà tot o res.
  4. Tindràs passió per cuidar als altres, et sentiràs ple quan obtinguis dedicar-te a una professió que impliqui aquesta ajuda a tot aquell que ho necessiti.
  5. Emprendràs el camí de l'èxit i de la independència des de molt aviat. Sent una cosa que et marcarà, seràs autosuficient abans que molts d'altres.
  6. Sabràs reconèixer una persona que menteix a quilòmetres de distància i això t'evitarà més d'un ensurt. Podràs convertir-te en un bon detectiu o investigador.
  7. Tens el poder de llegir la ment de les persones, fes cas d'una intuïció que al llarg de la teva vida t'acompanyarà en més d'una ocasió i t'afectarà en una mesura o una altra.
  8. Els diners seran la teva motivació i estaràs totalment centrat a aconseguir-ho, d'una forma o d'una altra haurà de ser teu i assumir-ho com parteix del teu propi ser o no seràs feliç.
  9. Pots realitzar un gran descobriment, la teva curiositat et fa estar preparat per saber una mica més de l'univers i de tot el que t'envolta.
  10. La sort t'acompanyarà sense que el sàpigues, no et faltarà de res i pot ser que fins i tot que descobreixis que tens un do que ningú més no té. Utilitza'l.

Aquests són els principals números de vida que tots tenim i que segur que t'ajudaran a saber una mica més de tu mateix i a temptar la sort.