Barcelona és una ciutat plena de vida i amb milers d'opcions per passar temps amb els nens. Especialment, ara que estem a l'estiu i els nens tenen molt temps lliure, agrairan fer alguna activitat especial per sortir de la seva rutina. Si no sabeu què pots fer amb ells, des de La Gandula d'ElNacional.cat us presentem un seguit d'activitats perquè tota la família pugui gaudir. 

🗣️ Rànquing d'accents catalans: de més a menys pixapí
 

🤭 5 moments curiosos captats a Google Maps: alguns són a Catalunya!
 

1. Museu de Ciències Naturals 

L'estiu obre un enorme ventall d'activitats a fer als museus. En concret, en aquest teniu l'opció d'analitzar sorra amb l'ajuda de diferents instruments òptics. Aquesta activitat es realitzarà cada dimecres i diumenge fins al 3 de setembre amb diferents torns: 11, 12 i 13 h. Tot i que s'ha de reservar l'entrada, l'assistència és totalment gratuïta. 

2. Barcelona Bosc Urbà 

Tirolines, puenting, o atrevir-te a caminar entre troncs a 9 metres d'altura. Aquest parc té fins a 50 atraccions diferents per a totes les edats. Una divertida forma de fer esports sense sortir de la ciutat catalana. Situat al barri de Sant Martí, et permet posar a prova la teva resistència i la dels teus nens. 

3. Galeries Maldà

Amb més de 40 locals de roba, productes de marxandatge i decoració, aquestes cèntriques galeries et permetran aprofundir en l'univers de 'Dragon Ball', 'Harry Potter' o fins i tot 'Joc de Trons' i 'Star Wars'. Tot un paradís per aquells aficionats de les pel·lícules i sèries de ficció. 

4. Telefèric de Montjuïc 

Descobrir les millors vistes de Barcelona no requereix caminar milers de kilòmetres. El telefèric de Montjuïc et permet visitar els llocs més emblemàtics de Barcelona en un trajecte de 750 metres. Una experiència per veure la millor Barcelona des de les altures. 

5. Tibidabo 

Un parc d'atraccions i gaudir amb els nens són sinònims. El Parc d'atraccions del Tibidabo, a més de permetre tenir unes vistes panoràmiques de la ciutat en situar-se al cim de la muntanya més alta de la Collserola, també suposa viure un constant d'emocions fortes.  Això sí, no poden faltar les atraccions clàssiques com el Miramiralls, la Talaia o l'avió. 

6. Museu de la Xocolata 

Els nens no poden resistir-se als dolços, ni tampoc a la xocolata. Aquest museu permet descobrir les diferents escultures que amaga: des de la Casa Batlló fins als personatges de les pel·lícules de Disney o de Pixar. Una manera d'aprendre la història del cacau i la seva arribada a Europa. A més podeu reservar un curs per fer figures de xocolata i postres meravelloses.