Aquesta setmana avancem fins a una poderosa lluna plena que pot acabar sent el que marqui un punt d'inflexió. Bessons, és hora de prendre decisions; Taure pots deixar de somiar, el que esperaves s'ha fet realitat. Per la seva part, un pletòric Aquari també es posarà a disposició d'una lluna que farà que el món giri a favor seu.

🔮 Horòscop de novembre 2023: prediccions per als signes del zodíac
 

Pren nota del que t'espera segons l'horòscop setmanal en aquests dies novembre en la qual li donarem la benvinguda a l'últim mes de l'any.

 

Horòscop setmanal del 27 de novembre al 3 de desembre

 

Àries ♈️

No donis l'esquena a ningú, hi ha una persona que vol fer-te més mal del que podries imaginar, les falses amistats no t'interessen.

 

Taure ♉️

Et ve a sobre un canvi de cicle que pot acabar sent el que marqui un abans i un després en la teva vida, si cal fer-ho, fes-ho, però cuidat amb les conseqüències.

 

Bessons ♊️

A l'hora d'aconseguir els teus propis objectius, serà millor que no et rendeixis per res o ningú, no és l'ideal i potser no has d'aturar-te en aquest punt.

 

Càncer ♋️

Emprendràs un camí pel qual no és gens fàcil començar, ni tampoc arribar, simplement veu a per això, sense por a res i amb el cap molt alt.

 

Lleó ♌️

Mai no pots dir d'aquesta aigua no beuré, per tant, serà millor que no et rendeixis i comencis a buscar la manera d'aconseguir que els teus somnis es facin realitat.

 

Verge ♍️

Les maneres de deixar sortir els teus sentiments poden ser diverses, serà millor que no et quedis en una de sola. Fes el possible per deixar sortir el teu propi ser.

 

Balança ♎️

Pot ser que t'hagis sentit una mica molest amb algú, és hora de llimar asprors per poder deixar sortir aquest mal que entre ambdós us heu fet.

 

Escorpió ♏️

Per fi saps qui està amb tu i qui no, prendràs mesures de les radicals, d'aquestes que només tu entens.

 

Sagitari ♐️

Amagar-te darrere d'unes persones per no parlar d'una cosa que et fa mal pot acabar de fer-te un mal que, al final, t'hauràs buscat.

 

Capricorn ♑️

Comença a viure d'acord als altres o altrament pot ser que t'acabi dolent aquest canvi que has de fer abans que res.

 

Aquari ♒️

La teva imaginació desbordada té les seves conseqüències, avui pots imaginar alguna cosa que amb el temps, al final del recorregut, s'acabarà complint.

 

Peixos ♓️

El poder de la teva capacitat d'estimar és enorme, pots començar a viure de forma radicalment diferent a com ho has fet.

🤬 Els 4 signes més hipòcrites del zodíac: el seu és teatre del bo
 

Els signes més afortunats de la setmana seran Escorpió i Peixos, que hauran aconseguit imposar-se davant d'una sèrie de problemes que els han portat a estar en una situació molt diferent de la que imaginaven. Capricorn es llançarà de cap cap a un element que no li beneficia, Balança té la capacitat de rectificar, de forma excepcional.