¿Necessites comprar per la Diada de Catalunya 2023 i no saps a on? Et deixem una llista dels supermercats oberts aquest dilluns 11 de setembre! La Diada és un dia festiu autonòmic, de manera que només és festiu a Catalunya. Molts catalans surten al carrer a manifestar-se i a celebrar aquest dia, però també hem de recordar que la majoria de supermercats i botigues tancaran. Per ajudar-te i fer-te la vida una mica més fàcil, t'hem fet un recopilatori de quins són els supermercats oberts l'11 de setembre.

🎤 Concerts de la Diada 2023 de l'11 de setembre: Actuacions, artistes i horaris
 

✊ Diada 2023 | Així serà la manifestació de l'11 de Setembre: a la plaça Espanya i amb quatre columnes
 

Horari dels supermercats oberts l'11 de setembre 2023

 

Abans de començar, un apunt: a causa que, a vegades, la informació que ofereixen els supermercats sobre els seus horaris en dies festius o especials, com l'11 de setembre, està desactualitzada, et recomanem consultar la web del supermercat durant la Diada 2023 per confirmar que està obert abans de sortir a comprar alguna cosa.

Mercadona

Mercadona, la cadena de supermercats més popular, no sol obrir en dies festius o assenyalats, com el cas de la Diada 2023. Així que no et sorprendrà saber que els Mercadona estaran tancats el dilluns 11 de setembre. Si has de comprar alguna cosa allà, ho has de fer o dissabte o el dimarts; en ambdós casos l'horari és de 9 h a 21:30 h.

Carrefour

Tenim bones notícies en el cas de Carrefour. Molts dels supermercats d'aquesta cadena sí que obriran dilluns 11 de setembre. Això sí, la majoria d'hipermercats grans i alguns supermercats fora de les grans ciutats com Barcelona, estaran tancats. En alguns casos, l'horari per a la Diada 2023 serà l'habitual (9:30 h a 22:00 h), però en alguns establiments l'horari pot ser reduït (per exemple, de 10 h a 20 h) així que informa't abans d'anar a comprar a un Carrefour o consulta el seu localitzador de botigues.

Dia

Els supermercats Dia, com de costum, prenen decisions molt diverses sobre l'obertura en dies festius com l'11 de setembre. Així doncs, et recomanem buscar en el seu cercador de botigues el teu Dia més proper. El que sí que podem dir és que molt d'ells estaran oberts, sobretot a les grans ciutats com Barcelona i zones turístiques com Lloret de Mar. 

Aldi

La pàgina web d'Aldi no ofereix gaire informació sobre si aquests supermercats obren en dies festius o no. Segons la informació que hem pogut recollir, alguns supermercats Aldi sí que estaran oberts dilluns 11 de setembre per a la Diada 2023. No obstant això, a causa de la poca informació fiable que hem trobat, el millor és que consultis tu mateix/a la seva pàgina web per a sortir de dubtes.

Lidl

En el cas de la cadena Lidl, sembla que la gran majoria dels seus centres romandran tancats, però sí que es podran trobar alguns supermercats oberts l'11 de setembre amb horari normal per les zones turístiques de costa com Plata d'Aro o Blanes. Pots consultar els horaris a la seva pàgina web oficial

Supercor

En principi, tots els supermercats Supercor han d'estar oberts l'11 de setembre de 2023. L'horari habitual dels Supercor varia, però acostuma a ser de 07:00 h a 01:00 h.