Ja arriba una de les nits més esperades de l'any i el 24 de desembre —o abans, per als més amants del Nadal—, ja comencem a pensar com desitjarem un Bon Nadal 2022 als nostres éssers estimats, companys de feina i contactes en general. I, encara que les postals de Nadal encara fan il·lusió, són cada cop menys habituals i difícils de trobar, tenint en compte la popularitat de les imatges i missatges de WhatsApp amb què acostumem ara a felicitar qualsevol ocasió especial. És per això que recollim 7 GIF per desitjar un Bon Nadal 2022 a qui vulgueu d'una manera original i divertida.

Els millors GIF per desitjar un Bon Nadal 2022

Els GIF, dintre dels productes audiovisuals per enviar a través de WhatsApp, Telegram i compartir a qualsevol xarxa social com Twitter, s'han convertit en una de les maneres més originals, divertides i maques per felicitar aniversaris, esdeveniments especials i, en aquest cas, el Nadal i l'inici del nou any 2023. Aquí teniu un recull dels millors GIF per a qualsevol tipus de persona, des dels qui odien el Nadal fins als qui són excessius amb aquestes dates, som-hi!

GIF de Bon Nadal amb el tió

Fer cagar el tió de Nadal és la tradició per excel·lència a Catalunya per Nadal. Després de donar a menjar el nostre tronc personalitzat durant tot l'advent, arriba el dia més esperat i la nit de Nadal es converteix en un festival de regals i rialles a càrrec dels més petits de la casa. I quina millor manera de desitjar un Bon Nadal 2022 que amb un GIF que escenifiqui la tradició catalana més coneguda i alternativa al cada cop més conegut Pare Noel!

Desitjar Bon Nadal 2022 a les persones excessives amb la decoració nadalenca

Durant les festes de Nadal hi ha diversos perfils de persones, com les qui no donen importància a la celebració, qui directament odia el Nadal i tot el que l'envolta o qui no pot parar de gaudir com un nen petit i decora casa seva com si s'anés a acabar el món. Per a aquests últims —o per fer ironia amb qui no vol saber res de les festes—, el millor GIF és un ple de llums i decoració nadalenca, com aquest de la icònica sèrie Sabrina.

Felicitació de Nadal 2022 per als fans de ‘The Office’

Una de les sitcoms que ha tornat per quedar-se en una nova onada de sèries vintage que són de moda és The Office, un fals documental sobre el dia a dia d'una oficina de venda de paper, Dunder Mifflin, que compta amb Steve Carell com a protagonista, encarnant el cap de la companyia, Michael Scott. Un altre personatge essencial és Dwight, qui constitueix una de les màximes caricatures de la sèrie i que protagonitza mems i GIF com aquest, que alegrarà el Nadal a qualsevol:

L'esperit nadalenc de ‘El príncep de Bel Air’

Seguint amb les sitcoms més divertides, la sèrie El príncep de Bel Air, protagonitzada per Will Smith en la seva joventut, també ha donat contingut per als GIF de Bon Nadal més divertits. En aquest que us proposem, Carlton Banks, el cosí seriós del protagonista, balla amb un jersei nadalenc, que podeu enviar als més enèrgics per Nadal.

Ironia de Bon Nadal 2022 amb el ‘Grinch’

I ara anem amb els qui odien el Nadal, no volen celebrar-lo o sempre es queixen dels llums, la roba, els esdeveniments i tot el que envolta les festes. Aquesta mena de gent que té la típica cantarella de “no m'agrada el Nadal”, s'ha acabat anomenant popularment Grinch, com el protagonista de la pel·lícula amb el mateix nom i protagonitzada per Jim Carrey. Si coneixeu o teniu algun Grinch al vostre voltant, podeu riure una mica amb un GIF de Bon Nadal 2022 del personatge.

‘Love Actually’, la felicitació de Nadal per excel·lència

D'altra banda, hi ha les mítiques pel·lícules de Nadal, com Sol a casaMalson abans de Nadal, Bridget Jones' Diary, etc., entre les quals destaquem la icònica Love Actually, que té una trama amb diverses històries de personatges paral·lels que acaben tenint algun lligam. Un d'ells, cantant gran i desfasat, Billy Mack, encarnat per l'actor Bill Nighy, canta una gran nadala amb coreografia que, convertida en GIF, és una gran opció entre les felicitacions de Nadal 2022.

Bon Nadal 2022 amb ‘Snoopy’ per a nens (i no tan nens)

El gosset Snoopy, acompanyat gairebé sempre del seu amic Charlie Brown, és un altre element vintage que no ha deixat mai d'estar present, sobretot com a dibuix o estampat a pijames, elements de casa, il·lustracions, roba, etc. En aquest GIF, el dibuix animat cobra protagonisme nadalenc per desitjar un Bon Nadal 2022 a nens i grans nostàlgics!