Casemiro va ser intocable per a Zinedine Zidane. Ell va ser qui el va assentar a l'onze inicial, i el que li va fer la confiança necessària perquè es convertís en peça clau per al Reial Madrid. I el brasiler va demostrar que era fonamental per al tremends èxits que van aconseguir, ja que, al seu costat, Toni Kroos i Luka Modric van mostrar la seva millor versió. Ja ha passat més d'un lustre des d'això, i, a dia d'avui, el centre del camp titular continua sent el mateix.

Però l'alemany i el croat ja passen de la trentena, i no tenen gaire temps per davant. Florentino Pérez ja busca relleu a ambdós, si bé continuen sent titulars sota el comandament de Carlo Ancelotti. En canvi, el pivot defensiu encara té 29 anys, i, a priori, és el que més futur hauria de tenir en el quadre blanc. Tanmateix, no és així, a causa del discret rendiment que està oferint a la present campanya, que l'ha fet acumular moltes crítiques.

Casemiro Dimitrios Kovolos Reial Madrid Xèrif EFE

Casemiro

Tampoc no ajuda el fet que no tingui una bona relació amb el tècnic italià, la qual cosa ha provocat que es parli sobre una possible venda. Al Santiago Bernabéu, ja estan buscant un jugador que pugui ocupar el seu lloc, i hi ha una llista amb diversos candidats. Però abans, caldria donar sortida a l'ex de Porto i São Paulo, el valor de mercat del qual no para de caure. I no sembla tenir massa interessats a contractar-lo.

Molt lluny queden aquells temps als quals el seu telèfon, i el del seu agent, no deixava de sonar. De fet, es va arribar a dir que un equip va posar sobre la taula 80 milions d'euros per treure'l de la capital d'Espanya. Una proposta molt temptadora, però que no va servir perquè Zinedine Zidane li obrís les portes. El considerava insubstituïble, i no volia perdre 'Case' ni per tot l'or del planeta.

Mai no es va arribar a revelar la identitat del suposat conjunt que va voler 'robar-se'l' al Madrid, però el cert és que el Manchester City mai no va ocultar el seu enorme interès a contractar-lo, així que és probablement fossin els 'skyblue' el que van presentar una oferta.

Pep Guardiola, en canvi, ara s'ha oblidat per complet d'ell.

Florentino Pérez es conforma amb 40 'quilos'

Florentino Pérez, que tampoc no descarta fer fora Casemiro si no millora les seves prestacions, es conformaria amb 40 'quilos', la meitat del que li pagaven abans. De moment, no ha aparegut cap comprador, però és molt probable que puguin acabar trobant-li refugi.

Florentí Perez obres 2 Reial Madrid Europa Press

Florentino Pérez

El Paris Saint-Germain, sense anar més lluny, va ser després dels seus passos, i poden tornar a la càrrega pel 'canarinho'. Encara que també s'especula sobre el Newcastle United o la Juventus de Torí.

Al Madrid es freguen les mans, i estudiaran totes les propostes que arribin.