El Reial Madrid estava cridat a ser la nova llar de Kylian Mbappé. El davanter francès és l'anhel principal de Florentino Pérez, i tant és així, que el màxim mandatari de l'entitat blanca va oferir 200 milions d'euros durant l'estiu de 2021 per convèncer al Paris Saint-Germain de deixar sortir a una de les seves estrelles.

Tot i això, el missatge de Nasser Al-Khelaïfi sempre ha estat el mateix: Mbappé no està en venda. Sigui com sigui, si a priori els desitjos del futbolista de Bondy eren abandonar la capital francesa, ara com ara no està tan clar. Amb les intermediacions de Layza Lamari, mare i representant de l'atacant, Mbappé segueix vinculat al PSG i les conversacions amb el club són constants.

kylian mbappe psg europa press
Kylian Mbappé, celebrant un gol amb el PSG / Europa Press

Mbappé, la inversió més gran del PSG

Layza Lamari manté els contactes amb la cúpula directiva del gegant francès per negociar una possible renovació de la qual cada cop es parla més. En aquest sentit, la mare de Mbappé s'ha reunit durant aquesta setmana amb l'emir del Qatar i màxim dirigent del PSG Tamim bin Halal Al-Thani juntament amb Nasser Al-Khelaïfi.

I durant la setmana vinent, es reunirà amb Florentino Pérez, qui li traslladarà la proposta definitiva del Reial Madrid per fitxar-lo. Pel que fa al Paris Saint-Germain, tractarà de superar en quantitat l'oferta merengue. Concretament,  en el cas que el dorsal 7 renovi, els francesos el retribuiran amb 100 milions d'euros de prima de renovació a banda dels 50 milions anuals que li pertocarien en concepte de salari.

kylian mbappe madre @k.mbappe
Kylian Mbappé i Fayza Lamari, celebrant el Nadal / @k.mbappe

Els diners no ho són tot pel clan Mbappé

En aquests moments de negociació, sembla que els diners ho siguin tot per a decidir el seu futur. No obstant això, el clan Mbappé també atorga molta importància al projecte esportiu que se li ofereixi. El PSG pot explotar l'avantatge que té pel que fa a aquesta raó, ja que la sonada arribada de Zinédine Zidane a la banqueta del Parc dels Prínceps és una carta molt important a la baralla d'Al-Khelaïfi. 

El cas és que, a banda del fet que Zidane és l'ídol futbolístic de la infància de Kylian Mbappé, el tècnic franc-algerià és l'únic home en tota la història que ha estat capaç d'aixecar en tres ocasions consecutives la Champions League, competició la qual Mbappé i el PSG volen conquerir de totes totes i posaran tot al seu abast per aconseguir-la.

 

Imatge principal: Zinédine Zidane, durant un partit entre el Reial Madrid i el Liverpool / EFE