Kylian Mbappé ja el té tot fet amb el Reial Madrid. Diversos mitjans han assenyalat que va firmar el passat 30 de gener, i fins i tot s'han atrevit a donar xifres de l'acord. Perquè han confirmat que percebrà un salari que s'acostaria als 25 i els 30 'quilos' nets per campanya, una xifra que pot anar en augment depenent del seu rendiment individual, i dels èxits col·lectius. A més, cobrarà una prima de fitxatge de 40 milions d'euros.

Aquesta xifra serà a repartir entre l'encara futbolista del Paris Saint-Germain i el seu agent, que és la seva mare. Es desconeix quan faran oficial l'acord, però el més probable és que això passi quan finalitzi la temporada, o quan els de Carlo Ancelotti caiguin eliminats de la Champions League. Això si, encara hi ha detalls que queden per resoldre's, com el dorsal que utilitzarà, si bé tot fa indicar que heretarà el '7' de Eden Hazard, que esperen que marxi.

Però això no és tot, ja que la mare de l'ex de l'AS Mònaco encara té una exigència més per a Florentino Pérez, i que no és negociable. Perquè esperen que també tanqui el fitxatge del germà petit de Kylian, Ethan Mbappé, que ingressaria a La Fábrica per seguir amb la seva progressió. Té 15 anys, i és considerat com una de les grans promeses que té el futbol francès, ja que asseguren que té un potencial descomunal, i un brillant futur.

També juga en el PSG, a l'equip sub 17, i ha estat internacional amb la seva selecció en categoria sub 16. A diferència del seu germà gran, actua com a centrecampista, i va arribar al Parc dels Prínceps a l'estiu de 2017, és a dir, alhora que el campió del Mundial de Rússia. L'únic problema és que té contracte fins a 2024, de manera que caldria negociar amb Nasser Al-Khelaïfi per emportar-se'l, i farà falta pagar una compensació econòmica.

Ethan Mbappe Foto PSG

Ethan Mbappé/ PSG

I aquest no és l'únic problema, ja que també caldria esperar fins al gener, ja que la FIFA no permet que els jugadors canviïn un altre país de la Unió Europea fins que no compleixin els 16 anys.

Ethan també vol anar al Santiago Bernabéu

El jove Ethan, per la seva part, vol seguir els passos de Kylian, i traslladar-se al Santiago Bernabéu. D'aquesta manera, tant ell com la seva família residirien a la capital d'Espanya, i no estarien separats. Una possibilitat en la que el Madrid ja està treballant, i farà tot el possible perquè els seus somnis es facin realitat.

Florentino Pérez ja té el sí dels dos futbolistes, i amb el més gran dels Mbappé totalment emparaulat, ara quedarà anar a buscar el petit.

La intenció és que reforci el Juvenil B.