Aquest cap de setmana s'està disputant el 5è Gran Premi del campionat mundial de la Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló. Bottas va aconseguir el millor temps als entrenaments classificatoris d'ahir i, quan el finlandès i els seus competidors ja es preparaven per començar la cursa s'ha produït el protocol·lari moment dels himnes, que acostumen a sonar quinze minuts abans del començament de la cursa.

Xiulets a l'himne d'Espanya

En el moment que sonava l'himne nacional espanyol un sector dels aficionats que han assistit al Gran Premi han aprofitat per xiular-lo. Les xarxes socials, com sempre, han reaccionat al moment i s'han succeït els comentaris criticant aquesta xiulada.

També ha sonat Els Segadors

Just després de l'himne espanyol també s'ha pogut escoltar Els Segadors, l'himne nacional de Catalunya. Aquest detall tampoc ha agradat a molta part de la comunitat tuitera, que ha expressat sense pensar-s'ho la indignació que els suposava que, al Circuit de Catalunya, soni l'himne català.

Després que sonessin els dos himnes ha començat la cursa, i els pilots, allunyats de la polèmica, ja són els únics protagonistes de la tarda. D'aquí a poc més d'un mes, el cap de setmana del 14 al 16 de Juny, Montmeló acollirà el Gran Premi del Mundial de Motociclisme. En el cas que un pilot espanyol guanyi alguna de les tres curses, l'himne tornarà a sonar i el públic tornarà a tenir l'oportunitat d'expressar, o no, els sentiments respecte al mateix.