Hi ha veus no autoritzades, però n'hi ha d'autoritzades i amb coneixement de causa en el món Barça. Un d'ells és l'economista Xavier Sala-i-Martin, exdirectiu blaugrana de l'època de Joan Laporta, i ferm defensor del club. Si ahir ja va retratar la manipulació de la premsa en la moció de censura del Barça, ara ha enviat un clar missatge a Jordi Cardoner.

El vicepresident primer blaugrana, és a dir, el segon de Josep Maria Bartomeu, ha assegurat aquest matí que "hi ha 19.000 socis que han signat a favor de la moció, però hi ha 90.000 que no ho han fet i també mereixen un respecte". Una frase que ha deixat una resposta fàcil de Sala-i-Martin.

L'economista ha recordat que, aplicant la mateixa regla, si en les passades eleccions del 2015 a Bartomeu, Cardoner i companyia els van votar 25.823 socis, vol dir que "82.337 no us van votar!". I els ha demanat que ho acceptin i que deixin de fer el mateix que fa Arrimadas.

Un avís més d'un soci culer influent i que té les coses molt clares. Si progressa la moció, sembla que Bartomeu i la seva junta tenen les hores comptades al Barça.