La situació de Marcus Rashford en el Manchester United és crítica. Al principi, s'esperava que tingués un paper molt protagonista, i fos titular indiscutible, ja que és una de les grans estrelles de l'equip. Però la realitat és que pràcticament no està tenint participació, i ha hagut d'acceptar un paper secundari en la gran majoria de partits. Si la situació no canvia, no li quedarà més remei que fer les maletes.

I la realitat és que difícilment hi haurà un gir de guió. De fet, la intenció de la directiva és incorporar dos atacants més a l'estiu, la qual cosa complicarà encara més la vida a l'internacional anglès. Jadon Sancho i Cristiano Ronaldo són intocables, i hi cal sumar al jove Anthony Elanga, que està tenint molta participació. La presència de l'extrem de 24 anys en el Mundial de Qatar es complica, i sap que necessita ser en un equip on sigui important per ser convocat per Gareth Southgate. Aquest és el seu principal objectiu.

Rashford United EFE

Marcus Rashford/ EFE

Valorant que a Old Trafford és molt difícil, ha començat a estudiar, al costat del seu agent, les seves opcions de futur. S'ha especulat amb la seva marxa a l'Arsenal, i també han col·locat la Juventus de Torí, el Bayern de Munic i el Tottenham Hotspur després dels seus passos. Però ara ha cobrat força el rumor que el situa en l'òrbita del Barça, que en el passat ja es va interessar per la seva contractació. No obstant això, el van descartar pel seu elevat preu, i perquè era un objectiu gairebé inabastable.

Ara, en canvi, Joan Laporta sí que creu que és factible. Els 'red devils' demanaran una compensació econòmica propera als 55 milions d'euros, una quantitat que poden pagar perfectament. Rashford està tenint un any complicat, però no s'han d'oblidar les seves increïbles qualitats físiques i tècniques, i de la seva polivalència, doncs pot actuar sense problemes com a davanter centre i com a extrem esquerrà. Sens dubte, seria una operació molt interessant.

El problema és que no tothom en el Camp Nou acaba de veure amb bons ulls aquesta possibilitat. Perquè una persona s'oposa a la seva arribada, i ha manifestat que no el vol a la plantilla.

Xavi Hernández vol protegir Ferrán Torres

Òbviament, es tracta de Xavi Hernández. No s'atreveix a discutir el nivell i el talent de Rashford, que a més acumula una important experiència a la seva esquena. Però creu que no és necessari en absolut, i a part desitja protegir Ferrán Torres, en el qual té confiança plena.

Va ser el gran impulsor de la seva contractació, i creu que el seu rendiment fins ara ha estat realment bo.

Sense oblidar que van fer una aposta molt important per ell fa uns mesos, pagant gairebé 60 'quilos' al Manchester City.