El Paris Saint-Germain prepara un nou cop a Espanya. Després de portar-se a Sergio Ramos i a Leo Messi l'estiu passat, ara Nasser Al-Khelaïfi ha identificat a un altre objectiu, i té previst realitzar una oferta per ell quan acabi la temporada. Encara que, aquesta vegada, no seria cap jugador del Barça o del Reial Madrid, si no de l'Atlètic de Madrid, que ja ha estat advertit. Però malgrat estar alerta poc poden fer.

Perquè és impossible competir a nivell econòmic amb els de Mauricio Pochettino, que s'han convertit en una de les entitats més temudes i odiades, a parts iguals. Els vigents campions de La Liga Santander són els que ara poden patir les conseqüències, i perdre a un dels seus grans puntals, Joao Félix, que s'ha colat en els plans del xeic. Cal recordar que, en el passat, ja va estar a prop d'anar-se'n al Parc dels Prínceps.

Joao Felix Atletico Madrid Europa Press

Joao Félix/ Europa Press

Va poder haver-se mudat a la Ligue 1 quan va començar a destacar a les files del Benfica, si bé va optar per acceptar la proposta que li va fer Diego Pablo Simeone. Una decisió que li ha sortit rematadament malament, i de què es mostra profundament penedit. Sent que no ha progressat res a les tres campanyes que porta en el Wanda Metropolitano, i mai no ha acabat de ser titular indiscutible. Per això, té decidit que se n'anirà.

La seva paciència ha arribat a un límit, i no hi ha res que el pugui fer canviar d'opinió. L'internacional portuguès creu que no el valoren prou, i que, als seus 22 anys, el millor que pot fer és marxar a un altre equip. I l'opció d'anar-se'n al PSG, on podria lluitar per la Champions League, i cobrar un salari superior al que percep actualment, el sedueix enormement. Així que espera que l'Atleti no dificulti la seva marxa.

Passi el que passi amb 'el Mestís', amb el qual mai no ha tingut una bona relació, Félix ha comunicat el seu agent que vol anar-se'n de Madrid. Cal veure quin n'és el preu que en demanen els 'matalassers', que van pagar 126 milions d'euros al seu dia, sent la contractació més cara que han fet mai.

Joao Félix seria el successor de Kylian Mbappé

En el PSG, el lusità tindria la difícil missió de fer oblidar Kylian Mbappé, que se n'anirà al Santiago Bernabéu al juliol, després de l'acord assolit amb Florentino Pérez. Una responsabilitat enorme per a Joao, que ha demostrat que li agraden molts els reptes.

Mbappé Francia EFE

Kylian Mbappé/ EFE

Quan va aterrar a l'Atlético, ja va assumir el testimoni d'una altra estrella de talla mundial, com ho és Antoine Griezmann.

Espera que a França les coses li vagin millor del que li han anat amb Simeone.