Una de les grans notícies per als aficionats del Reial Madrid en la primera meitat de temporada ha estat l'explosió meteòrica de Vinícius Jr. El brasiler ha estat un punyal des de la banda esquerra i ja gairebé tots han oblidat les crítiques que rebia per la seva falta d'encert de cara a porteria, i els números parlen per si sols. La seva capacitat golejadora, sumada a la de Benzema, està fent del Madrid un equip pràcticament imbatible a la lliga.

Vinícius creu que ha de renovar al nivell de les estrelles

En 19 partits de la competició domèstica, ha marcat 10 gols i n'ha donat cinc més, mentre que en els sis partits de la fase de grups de la Champions n'ha marcat dos i ha repartit quatre assistències. Unes xifres que semblaven difícilment imaginables durant la passada campanya i que ha disparat el seu caixet, o això està intentant vendre per aconseguir una renovació que signifiqui un augment de sou.

Vinicius Reial Madrid Europa Press

Vinícius va començar la temporada veient porta amb molta facilitat / Europa Press

El seu contracte amb el Reial Madrid acaba el 2024, però l'entorn del futbolista, i ell mateix, creuen que ha arribat el moment de renegociar els termes vista la importància que té a l'equip, però no està sent tan fàcil com es podien imaginar.

El brasiler vol renovar com una estrella, però Florentino Pérez reserva aquest paper, de moment, a Mbappé i a Haaland. Vinícius pensava que el president escoltaria totes les seves propostes i el renovaria sense cap tipus de problemes, però aquest no és el modus operandi de Florentino.

vinicius jr lamenta real madrid europa press

El Vinícius de les últimes setmanes és un futbolista frustrat / Europa Press

Florentino Pérez és un negociador molt dur

Mai no ho ha estat, i no farà una excepció amb l'ex de Flamengo. A més, en els últims quatre partits no ha vist porteria, i el seu últim gol va ser en l'última jornada de la fase de grups de la Champions contra l'Inter. El més greu no és això, sinó que ha perdut la desimboltura i l'atreviment que lluïa en el tram inicial de campionat.

Els dobles marcatges a què s'està enfrontant en els últims partits l'han frenat en sec, i de moment no té la maduresa per buscar altres recursos quan els rivals adapten el seu plantejament a ell. A més, tot el comentat sobre la seva no renovació és possible que l'estigui afectant. Florentino haurà de cedir tard o d'hora si vol un Vinícius de nou feliç al Reial Madrid o s'exposa a un problema que pot portar de tornada al Vini del passat curs: insegur, desmotivat i desconnectat del joc.

 

Imatge principal: Vinícius Jr ha anat a menys en les últimes setmanes amb el Reial Madrid / EFE