Florentino Pérez es pensava que la renovació de Vinícius Júnior seria poc més que un tràmit. El brasiler, el nou ídol de l'afició madridista, té contracte fins al 2024, per la qual cosa el Reial Madrid no té cap obligació a renovar-lo, una situació que Florentino volia aprofitar per fer-lo creure a Vinícius que l'anaven a renovar com un premi, quan el cert és que el Madrid vol allargar el seu contracte abans que el seu caixet pugi més i que el brasiler exigeixi un salari galàctic.

I és que Vinícius cobra ara 3,5 milions d'euros bruts a l'any, un dels salaris més baixos de tota la plantilla. Amb una fitxa tan baixa, només doblant-li el salari ja sembla que el jugador passi a cobrar moltíssim, quan el cert és que la fitxa continuaria sent baixa si es compara amb el que cobren els grans cracs del futbol europeu. Per això el Madrid té pressa per ampliar el contracte el brasiler com més aviat millor.

Florentí Perez Comisio Parlament cas Castor - Sergi Alcàzar

Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Sergi Alcàzar

Vinícius creu que el Madrid no el valora prou

Amb tot, Vinícius és feliç a Madrid, per la qual cosa va prendre les notícies sobre la seva renovació com un premi i li va dir al seu representant que no posés massa impediments. El problema ha vingut quan s'ha assabentat que Florentino Pérez considera molt més important el fitxatge de Kylian Mbappé, al qual li ha promès un salari molt més elevat, a més d'un estatus de líder absolut de l'equip.

Aquestes promeses, amb el beneplàcit de Carlo Ancelotti, obligaran Vinícius a canviar de posició, ja que Mbappé es quedarà amb l'extrem esquerre, per poder realitzar les seves temibles diagonals. El brasiler, doncs, haurà de passar o a la banqueta o a la banda dreta, on el seu rendiment es veu sempre compromès. A Vinícius ja li va passar el mateix amb Zidane a la banqueta i Hazard com a protegit, que va acabar per penalitzar-lo moltíssim.

Vinicius Reial Madrid EFE

Vinícius ha començat la temporada en un gran estat de forma / EFE

Vinícius no pensa arriscar el Mundial de Qatar

I no només això, ja que Vinícius també sap que Florentino Pérez vol arrodonir la plantilla fitxant un altre davanter de primer nivell, amb Haaland com a gran favorit. En l'hipotètic cas que el Reial Madrid ajunti a la seva plantilla Benzema, Mbappé, Haaland i Vinícius, el brasiler sap que ell serà el que anirà a la banqueta.

Aquesta situació no només trencaria amb la seva gran progressió, ja que Vinícius necessita sentir-se important per rendir, sinó que posaria en gran risc la presència del jugador brasiler en el Mundial de Qatar 2022, un fet que l'extrem madridista no pensa acceptar. Vinícius vol un tracte de crac o començarà a pensar-se si és bona idea renovar o si, al contrari, comença a escoltar ofertes. Trucades no li falten.

 

Imatge principal: Vinícius Júnior, en un partit del Reial Madrid d'aquesta temporada / Europa Press