La Juventus de Torí continua submergida en un mar de dubtes. El conjunt italià fa diverses temporades que no pot competir per guanyar la Serie A i arribar a les últimes rondes de la Champions League, tal com va fer durant diversos anys, fa no molt. A més, els problemes extraesportius també estan afectant l'actualitat de la Vecchia Singora, que la temporada anterior es va quedar fora de posicions europees a causa de la sanció d'11 punts que va rebre pel cas de les plusvàlues.

La Juventus necessita una revolució...

Tot això ha fet que equips com el Nàpols, l'Inter de Milà o l'AC Milan hagin ultrapassat al projecte de la Juventus a Itàlia. L'any passat va ser l'equip partenopeu qui va aconseguir aixecar l'Scudetto, mentre que a la Champions League va ser l'Inter l'equip italià que va aconseguir arribar més lluny, plantant-se en una final que va acabar perdent de forma dolorosa contra el Manchester City. Ara bé, l'objectiu de l'equip torinès, des d'aquesta mateixa temporada, és tornar al cim del Calcio.

Federico Chiesa, celebrant un gol de la Juventus / Foto: Europa Press
Federico Chiesa, celebrant un gol de la Juventus / Foto: Europa Press

Per fer-ho, tampoc no han pogut incorporar massa futbolistes, ja que la situació econòmica del club tampoc permet fer grans inversions, però sí que han recuperat peces importants com Chiesa (després de lesió) o Weston McKennie, que estan brillant amb llum pròpia i que han guiat l'equip a una momentània tercera plaça. Tot i això, de moment, sembla que l'equip d'Allegri, molt pragmàtic, està lluny de poder competir a 38 jornades amb el Milan o l'Inter.

... i es fixa en un futbolista del Vila-real

Això sí, tornar a classificar-se per a la Champions League serà fonamental per poder encarar un mercat de traspàs en el qual fixar objectius més ambiciosos i reforçar algunes de les posicions que s'estan quedant coixes en la temporada actual. I els rumors sobre aquestes possibles incorporacions ja estan començant a aflorar. En aquest sentit, el nom que assenyala el portal digital Todofichajes és el de Juan Foyth, futbolista del Vila-real que va guanyar el passat Mundial amb l'Argentina.

Juan Foyth Vila-real / Foto: Europa Press
Juan Foyth, disputant un partit amb el Vila-real / Foto: Europa Press

Segons la font citada anteriorment, la Juventus de Torí podria estar interessada a pagar la clàusula de rescissió de 50 milions d'euros que té estipulada al seu contracte. Es pot destacar que diversos grans equips europeus, entre ells el Barça, ja s'havien fixat en el lateral argentí en anteriors mercats de fitxatges, però cap no va acabar pagant la clàusula que exigia el Vila-real. Ara sembla que la Vecchia Signora farà tot el possible per tancar el fitxatge d'un futbolista que podria viure la seva última temporada a la Ceràmica.