Víctor Valdés torna a generar una polèmica, ara un nou episodi com a entrenador de l'Horta. Sergi Moreno, davanter català que va fitxar per l'Horta procedent del Sant Andreu en el passat mercat d'estiu, ha estat apartat i acomiadat del club barceloní per decisió de l'exporter del Barça.

Sergi Moreno, Adri Gimeno i David Corominas, tres futbolistes de l'Horta, van ser acomiadats el passat dimecres. Precisament la decisió és estranya, pel fet de fer-ho enmig de la temporada, i concretament amb Moreno, que havia estat una petició feta pel mateix Valdés. "Ens va dir que recollíssim les coses i marxéssim, que ja no podíem entrenar-nos perquè volia signar altres jugadors", diu Moreno a Betevé. I l'argument de Valdés: "Que futbolísticament no era el que esperàvem".

Moreno explica que el problema de Valdés és "la seva falta d'humilitat i el seu egocentrisme”. I afegeix que "Valdés es pensa que està jugant al FIFA, com si els jugadors fóssim cromos”. A més, assegura que "amb Víctor Valdés m'he sentit tractat com una merda”.

A tot això, Moreno reconeix que "el club no té culpa de res" i ha desitjat el millor per a l'Horta aquesta especial temporada.

I parlar de polèmica i de Valdés des que ha arribat a les banquetes no és un fet nou. Ja va acomiadar fa uns mesos a ajudants seus en el cos tècnic, i també va marxar per la porta del darrere de can Barça.

 

Imatge principal: Victor Valdés durant un partit mentre era entrenador del Juvenil A del Barça / FC Barcelona