Víctor Font, precandidat a les eleccions del Barça, vol arribar a la presidència per instaurar un nou model de club. El proper 24 de gener del 2021 se celebraran els comicis i, mentrestant, els projectes es van definint. Font ha confirmat en una entrevista a ElNacional.cat que tenen un pla per "tornar a portar Unicef a la samarreta" com a patrocinador "principal" durant el proper mandat si és escollit com a president.

Font, que té el propòsit de treure Rakuten del seu lloc a la part davantera de la samarreta, reconeix que no és una cosa que es pugui aplicar de manera immediata, per culpa de les necessitats econòmiques del club, però ha revelat que part d'aquest pla serà "de la mà d'algun altre soci estratègic". Així doncs, tornaria a posar al pit de la samarreta del primer equip el nom d'Unicef, que va arribar a la samarreta blaugrana l'any 2006 de la mà de Joan Laporta.

Victor Font Presidenciable Barça - Sergi Alcazar

Victor Font al despatx de la seva empresa, Delta Partners / Sergi Alcàzar

Voldria mantenir la relació amb Rakuten?
Tenim un pla, que és part d'un pla més ambiciós en l'àmbit social, que és tornar a portar Unicef a la samarreta.

De patrocinador principal?
Sí, de principal.

I seria portar Unicef al pit sense cobrar res?
Ja explicarem com ho volem fer. És part d'un pla més ambiciós. No volem fer promeses d'aquestes per fer. Això no és una cosa que es pugui fer de manera immediata, perquè és necessari comptar amb els ingressos a curt termini. Però sí que ens agradaria, i tenim un pla per fer-ho, de la mà d'algun altre soci estratègic, que veuria amb bons ulls ser el facilitador que aquest canvi pugui ser una realitat, que durant aquest proper mandat això pugui ser una realitat.

L'entrevista completa la podreu llegir aquest vespre a ElNacional.cat.

 

Imatge principal: Víctor Font durant l'entrevista d'ElNacional.cat / Sergi Alcàzar